Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – FCM Reşiţa a obţinut, pe final, o victorie la limită în faţa echipei CS Vladimirescu, în Liga a III-a de fotbal, Seria a IV-a.

Etapa a XXIII-a a eşalonului trei al fotbalului românesc a reunit, în Valea Domanului, două formaţii aflate pe poziţii diametral opuse, dar cu aceleaşi viziuni faţă de finalul de campionat. FCM Reşiţa, dornică de o victorie care să îi consolideze poziţia fruntaşă din clasament, şi de conturarea unui nucleu de jucători cu care să abordeze ediţia 2013/2014. Iar CS Vladimirescu, aflată pe o poziţie de retrogradare, marjând şi ea pe mulţi tineri, pe care să poată conta în bătăliile următoare. A rezultat o dispută în general echilibrată, ostilităţile fiind controlate, totuşi, de elevii antrenorilor Roco Sandu şi Valentin Boşca.

Aceştia şi-au şi creat mai multe ocazii de gol, în special în prima repriză, irosite de Dutciuc (min. 14), Filip (min. 25), Staicu (min. 40) şi Costescu (min. 44). După pauză, presiunea FCM Reşiţa avea să crească odată cu scurgerea timpului, dar fără situaţii clare de gol. În cele din urmă, finalul a însemnat şi desprinderea pe tabela de marcaj, modificată şi închisă de Dubei, printr-o reuşită spectaculoasă, din interiorul careului advers.

FCM Reşiţa: Haidău – Pitaru, Varea, Radu, Costescu, Dubei, Staicu, Breşneni, Filip, Dutciuc, Vajou, Jorz, Câmpean, Văcărescu, Beloescu, Voin, Fedor. Antrenori: Roco Sandu şi Valentin Boşca.

Adaugă comentariu