Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Președintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe FALCĂ, a transmis un mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a celui ce a fost Sorin Frunzăverde.

Sorin Frunzăverde a fost și va rămâne un reper pentru politica românească. A fost un important om politic care a știut să lupte pentru țară, care și-a făcut datoria fie că vorbim de perioada în care a condus Consiliul Județean Caraș-Severin, fie că ne referim la perioada în care a fost rând pe rând ministru al apărării, al turismului sau al mediului. Și chiar atunci când a ajuns în Parlamentul European, democratul Sorin Frunzăverde a dus o politică pentru România.Va rămâne mereu pentru noi un nume important în evoluția politicii post-decembriste, iar faptul că a condus Ministerul Apărării în două Guvernări, cea din 2000 a lui Isărescu, și în perioada 2006-2007 în Guvernul Tăriceanu, arată valoarea acestui om politic. Omul Sorin Frunzăverde mi-a fost coleg și partener, am împărtășit crezul Partidului Democrat și am luptat împreună pentru idealurile politice ale României. Dumnezeu să îl odihnească în pace!, a spus Falcă.

Președintele PNL Arad și-a prezentat ultimul omagiu la căpătâiul fostului coleg de partid, și poate nu întâmplător în momentul despărțirii un curcubeu a apărut pe cer, ca o mângâiere pentru cei care îl plâng acum pe Frunzăverde.