Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Gugulanii au participat la turneul final al Trofeului Gheorghe Ola la fotbal.

Întrecerea a avut loc la Focșani, acolo unde s-au întâlnit cele mai bune opt echipe din țară, la categoria de vârstă U10. Printre ele s-a aflat și echipa Clubului Sportiv Școlar Caransebeș, pregătită de prof. Ion Bica. Gugulanii au ajuns în turneul final după o evoluție curajoasă la faza de zonă, la care au învins în meciul decisiv pe FC Hunedoara. În turneul final de la Focșani, echipa caransebeșeană a fost repartizată în Grupa B, alături de FC Bihor Oradea, LPS Suceava și gazdele de la CSM Focșani 2007. Din păcate, CSS Caransebeș a pierdut la limită toate cele trei meciuri din Grupa B, ratând astfel ocazia de a disputa una dintre finalele Trofeului „Gheorghe Ola”. Elevii lui Ion Bica au cedat, pe rând, în fața echipelor CSM Focșani 2007 (scor 1-2), FC Bihor Oradea (2-3) și LPS Suceava (0-1), rezultate care, coroborate cu cele din Grupa A, i-au poziționat pe caransebeșeni pe locul opt la acest turneu final.

„N-am avut tupeu, deși ca valoare eu zic că am fost foarte aproape de echipa din Focșani. Am fost peste FC Bihor și LPS Suceava. În ultimul meci, cu Suceava, cred că am avut pe puțin 15 ocazii, dar n-am dat gol. Ei au scăpat o dată și ne-au dat gol. Cu Bihorul am avut 2-0, după care nu-mi explic ce s-a întâmplat. Eu sunt însă mulțumit de copii. Îmi pare rău că nu ne-am calificat într-una din finale, pentru că aveam toate atuurile. Până la urmă, a fost o experiență atât pentru copii, cât și pentru mine, ca antrenor. Mă bucur că am ajuns până aici, dar, repet, nivelul campionatului cărășean este slab și se vede când o echipă de-a noastră ajunge în turneele zonale sau finale“, a spus antrenorul Ion Bica.

La turneul final, CSȘ Caransebeș s-a prezentat cu următorii jucători: Antonio Ivaşcu, Matei Avasilchioaie, Sebastian Avramescu, Andrei Pârvănescu, Mirel Ţuţul, Riccardo Albu, Laurenţiu Buţă, Albert Ştefanovici, Eduard Radu, Patrik Măranu, Alexandru Gâlcuie, Alexandru Ștefan. Printre cei ce au asistat la competiție se numără și Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.