Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Febra soartei echipei fanion a handbalului masculin a judeţului Caraş-Severin menţine, în continuare, o stare de spirit iritantă în rândul iubitorilor sportului. Fiindcă acceptă cu greu deznodământul crud, desfiinţarea, după extazul ultimilor ani.

Conform procedurilor, marţi, 1 iulie, va avea loc Adunarea Generală a Acţionarilor a CS Caraş-Severin. Aceasta, după hotărârea Consiliului Judeţean Caraş-Severin, de încetare a susţinerii, datorită imposibilităţilor financiare.

„Cu această ocazie se vor stabili demersurile pentru ca lucrurile să se deruleze în concordanţă cu prevederile legale, ne-a declarat Cristian Angyal, preşedintele Consiliului Director al clubului. Vreau să-i asigur pe jucători că, odată cu încheierea mandatului meu, voi face tot posibilul ca obligaţiile clubului faţă de ei să fie onorate. Totodată, n-am încetat să cred că echipa va continua, chiar şi în eşalonul second. Există o undă de speranţă, pentru care am fost asiguraţi de oficialii federaţiei că vom fi ajutaţi“.

La fel de afectat, ca toată suflarea handbalistică, este şi antrenorul Aihan Omer: „Am plecat, sunt acasă, la Constanţa. Trebuie să recunosc faptul că, în ciuda unei anumite experienţe, sunt puţin bulversat. Am crezut până în ultimul moment. Mi-am dat cuvântul faţă de un mare om de sport, şi l-am respectat. Recunosc, în iarnă am avut mai multe oferte, dar le-am refuzat. Acum este târziu. Asta este viaţa, mai câştigi, mai pierzi… Eu nu regret că am rămas la Reşiţa“.

2 Comments

  1. Pacat,foate pacat de aceasta minunata echipa ce a reprezentat cu cinste si mandrie acest oras… Va urez o zi frumoasa!

  2. vladcslupescu Reply

    Cum ar putea ajuta FRH si cu ce scop ? N-a facut-o nici cu Oltchim. Cred ca este o abureala, tragere de timp. Dupa ce pana la finalul finalului, jucatori si antrenori au fost batjocoriti, acum este randul iubitorilor de handbal. Daca asta-i vreun sport, nu se joaca fair-play.

Adaugă comentariu