Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA –  Ambele formații cărășene participante în Liga a II-a de fotbal, Seria a II-a, au fost învinse în deplasare, în etapa a XVI-a.

Metalul Reșița s-a prezentat la Brașov cu o formație alcătuită exclusiv din juniori, fiind al doilea meci pe care rosso-nerii îl abordează în această formulă, după ce seniorii care au protestat la Satu Mare au fost excluși din lot de patronul Cătălin Rufă. Deși la pauză scorul era de 3-2 pentru FC Brașov, după ce gazdele au condus cu 3-0, în repriza secundă acestea s-au dezlănțuit și n-au avut milă de juniorii Reșiței. Astfel, partida s-a încheiat cu un categoric 11-2 pentru FC Brașov, cele două reușite ale reșițenilor aparținându-i lui George Ponoran. Și FC Caransebeș 1913 a pierdut partida susținută în deplasare la FCM Baia Mare, dar la un scor mai mic, 0-4. Cu acest prilej, pe banca tehnică a gugulanilor a debutat Dan Firițeanu.  În etapa a XVII-a, de sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 11, FC Caransebeș 1913 va întâlni pe teren propriu, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuș, pe Șoimii Pâncota. Tot acasă va evolua și Metalul Reșița, în Valea Domanului urmând să vină adversara de miercuri a gugulanilor, FCM Baia Mare.  Formațiile cărășene sunt pe ultimele două locuri ale clasamentului, poziții care înseamnă retrogradarea directă în Liga a III-a. FC Caransebeș 1913 e pe locul 13, cu 10 puncte, în timp ce Metalul Reșița e pe locul 14, cu un singur punct.

2 Comments

  1. Domnule mare gropar Rufa,pana cand iti mai bati joc de echipa asta si de acest oras?Chiar nu ai simtul ridicolului si elementare notiuni de bun simt si caracter,sa nu te mai umpli de grotesc si rusine ,supunandu-i pe acesti copii la astfel de umilinte?Cine are ceva de castigat de aici?La copiii astia,le dai o””lectie de viata””,si ii inveti ce inseamna umilinta si batjocura la inceputul carierelor lor,nu-i asa…si tu,ce ai personal de castigat,de dovedit procedand astfel?Nu inteleg,zau ca nu inteleg…astea sunt scoruri omenesti….vreo 20 de goluri primite in 2 etape…vrei sa bati vreun record negativ ,nu ti-e rusine?!Sa iti fie ,gropar al fotbalului resitean ce esti!

  2. Asa ceva nu ar avea voie sa existe.Si anume cea ce face dl.rufä.Ma mir ca parintii si rudele si prietenii juniorilor de care isi bate joc acest om,accepta situatia asta.Dacä fiul meu ar fi inplicat in asa ceva,as face si pe dracu in patru sa ajut sä ne scäpäm de acest,eu il numesc,om.Dar nici celalalt individ,care face pe antrenorul,nu e mai bun.Fiecare antrenor,care stie cit de cit meserie,sar distanta de asa ceva.Ma doare cind vad cum numele unui club si al unui oras este trecut prin cacao.

Adaugă comentariu