Caraş-Severin, Romania

Stiati ca cercetatorii americani au demonstrat ca, pentru a fi eficienta, o metoda de slabire trebuie sa tina cont de grupa noastra sanguina?

Aceasta datorita doctorului american Peter D’Adamo, care a constatat ca intre grupele de sange si alimentatie exista o stransa si reala legatura, deoarece intre organism si alimente are loc o reactie chimica, care face parte din mostenirea genetica. Astfel fiecare grupa de sange are o anumita sensibilitate fata de unele alimente.

Potrivit lui Peter D’Adamo grupa sanguina este determinanta pentru modul in care organismul nostru reactioneaza la diferiti nutrienti. Astfel, fiecare grupa sanguina are un marker antigen propriu, ce respinge anumite alimente, provocand aparitia unor probleme de sanatate si evident a kilogramelor in plus!

Pe baza acestor concluzii, dr. Peter D’Adamo a pus la punct un program de slabire personalizat, care a primit numele Genoslim Weight Loss Program si care tine cont de grupa dvs. de sange. Acest program a facut obiectul unui studiu clinic, care a dovedit beneficiile incontestabile pe care le aduce in procesul de pierdere in greutate si totul in mai putin de 49 zile!

Acum puteti primi si dvs. programul dvs. personalizat de slabire, care tine cont de grupa dvs. de sange!

Nu mai stati pe ganduri si dati click aici, pentru a va alatura tuturor celor care au slabit cu ajutorul programului dr. Peter D’Adamo!