Caraş-Severin, Romania

Publicatia americana News Reporter a dedicat recent un spatiu amplu miturilor create in jurul consumului de indulcitori artificiali. Subiectul a fost dezbatut si in emisiunea celebrului Dr. Oz.Dr. Oz: „Indulcitorii nu pun viata in pericol, nu cauzeaza cancer, dar va ingrasa!”

Astfel, publicul a putut sa afle ca nu exista nicio legatura intre indulcitorii artificiali si posibilitatea de a dezvolta diferite tipuri de cancer sau probleme de ordin neurologic.

Insa, a fost dovedit ca, paradoxal, ingrasa la fel de mult ca zaharul pe care il inlocuiesc.

Insa, daca pana si mierea ingrasa la fel de mult, care este atunci alternativa la zahar, care, in acelasi timp, sa determine un gust bun, fara sa ingrase?

Potrivit aceluiasi dr. Oz, raspunsul ar fi un indulcitor cu o compozitie bazata pe ingrediente naturale, lipsit de inconvenientele edulcorantilor artificiali.

Astfel a adus in discutie studiile desfasurate de catre cercetatorii canadieni, care au testat un produs inovator si anume un supliment care functioneaza pe acelasi principiu ca un indulcitor traditional (astfel, odata adaugat in bauturi calde, ofera un gust bun), dar, in acelasi timp, nu doar ca nu ingrasa, dar, ingredientele continute au puternice proprietati de ardere a grasimilor.

Toata lumea vroia sa incerce acest indulcitor natural, care spre deosebire de cei artificiali, nu doar ca nu ingrasa, dar, din contra, arde grasimile si combate excesul de greutate.

Succesul a fost instant, iar, dupa Canada si SUA, s-a propagat si in Europa, mai ales dupa ce o vedeta din Polonia, pe numele ei Joanna Kurowska, a recunoscut ca a folosit acest indulcitor natural si a slabit 16 kg in mai putin de 3 saptamani.

„Nu mai indrazneam sa ma privesc in oglinda. Mi-era teama sa ma urc pe cantar. M-am trezit cu 16 kilograme in plus. Viata mea devenise un adevarat iad.”, povestea vedeta de televiziune.

Cititi aici toata povestea Joannei Kurowska si vedeti cum arata acum cu 16 kg mai putin.