Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de handbal a CS Caraș-Severin a susținut, în zilele de 24 și 25 august a.c., două partide de verificare în compania formației Radnicki Kragujevac, din Serbia. Și, reîntâlnirea handbaliștilor de la CS Caraș-Severin, cu proprii suporteri, înaintea noul sezon competițional, a însemnat două succese amicale importante, în disputa cu o formație de talie europeană.

Și, spre deliciul publicului spectator, cam puțin totuși, elevii antrenorului Aihan Omer au demonstrat o foarte bună dispoziție de joc, chiar dacă au lipsit doi jucători de bază, Sebastian Pârvan, încă în recuperare după intervenția chirurgicală de la genunchi, și colegul său de post, Tudor Marta, cu o ușoară entorsă. La care s-a adăugat absența internaționalui de juniori Nicușor Negru, angajat în programul echipei României, aflat în tribune în întîlnirea de duminică, 25 august a.c.

În primul test, localnicii au condus permanent pe tabela de marcaj: 4-2 (min. 8); 9-4 (min. 18); 13-8 (min. 25); 17-11 (min. 30). După pauză, ostilitățile au avut aceeași desfășurare, în care componenții echipei vizitatoare au făcut eforturi deosebite de a recupera din diferență. Iar cel mai strâns scor s-a înregistrat în minutul 40, când tabela a indicat 19-17. Apoi, CS Caraș-Severin a continuat jocul bun și eficace: 25-18 (min. 51); 27-22 (min. 57). Iar finalul, consemnat de arbitrii Mircea Carabeț și Adrian Baghiu, a închis tabela de marcaj la 28-24.

A doua zi, în meciul-revanșă, echipa din Serbia, pregătită de antrenorul Nenad Vuckovic, a debutat cu un joc mai eficace, conducând cu 8-5 (min. 20) și a intrat la vestiare cu 13-10. La reluare, elevii prof. Aihan Omer au strâns rândurile, au recuperat din diferență și au preluat conducerea, scor 14-13 (min. 35), pe care nu au mai cedat-o până în final: 20-17 (min. 44); 25-19 (min. 54); 27-21 (min. 30).

În cele două confruntări, antrenorul Aihan Omer a avut la dispoziție următorul lot de jucători: Ionescu, Marocico, Sămânță – Vaidasigan, Starikov, Cuciula, Rohozneanu, Grigoraș, Petrea, Turcu, Grozăvescu, Stan, Sonohat, Leinbach.

Marius Moraru

5 Comments

  1. Ha ha ha! Locul11 in Serbia este de talie europeană? Alo??? Pe ce lume traiti? Vai de mama noastră cu 3 juniori si cu un expirat de antrenor care da niște interviuri de zici ca joaca in champions league. In sala nu eram mai mult de 15 spectatori ,daca suntem toate ramasitele… Dar probabil omer are dispozitii sa vorbească frumos despre aceasta echipa, dar se vede din avion ce amarati suntem!

    • Daca au fost doar 15 spectatori,ori ai fost la alt meci,ori sti sa numeri doar pana la 15!!!

  2. Dar la ce îl mai tineti pe petrea care pluteste prin sala? Cum sa joace daca are numai femei in cap, toată ziua se aventureaza cu Laura de la consiliu prin parcare si…ce pretenții sa ai

  3. Despre un sportiv daca nu iti place ceea ce face pe teren poti spune aproape orice,dar sa spui asa ceva despre un om insurat,cu sotie,cu copii este mult prea mult.Daca ai fi barbat adevarat nu ai spune asa ceva nici daca ar fi adevarat.

Adaugă comentariu