Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Antrenorii Aihan Omer şi Gligore Czari s-au întâlnit într-o confruntare a elevilor lor.Cei doi principali nu s-au revăzut şi la conferinţa de presă, prof. Aihan Omer având unele probleme de sănătate, fiind afectat de dramatismul partidei, după cum ne-a precizat Sergiu Taban, ofiţerul de presă al CS Caraş-Severin.

În schimb, tehnicianul Gligore Czari a declarat: „Aşa cum aţi văzut, şi cum m-am aşteptat, a fost un joc disputat. Mă bucur că nu am cedat şi am evoluat bine, mai ales în a doua repriză. Ne-am dorit foarte mult victoria. Din păcate, ne-a lipsit puţin. Dar, una peste alta, este bine şi cu un punct obţinut la Reşiţa. Vreau să felicit jucătorii, pentru dăruirea de care au dat dovadă. Pentru că au jucat împotriva unei echipe, cred eu, una dintre cele mai experimentate. Dar, ştiam că jucătorii de la Reşiţa au o vârstă, şi vor ceda, în repriza secundă. Şi, în acest context, am adoptat o tactică specifică“.

După ce s-a mai liniştit, antrenorul Aihan Omer a acceptat să îşi spună punctul de vedere despre derby-ul Banatului: „Suntem foarte supăraţi pentru că am pierdut un punct acasă. Noi trebuia să câştigăm meciul cu Timişoara. Din păcate, n-am reuşit decât un egal. A fost un meci extraordinar de echilibrat, în care ambele echipe şi-au dorit foarte mult victoria. Poli a venit foarte hotărâtă. Nu trebuie să neglijăm faptul că are un lot foarte bun, puternic. Şi a câştigat un punct cu şansă foarte mare“.

1 Comment

  1. omer nu sa prezentat la conferinta de presa ? o mare lipsa de respect din partea lui. bravo czari ! antrenor de prima mana spre deosebire de omer .

Adaugă comentariu