Caraş-Severin, Romania

Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, va deschide pe 14 noiembrie un magazin in Caransebes, pe strada Ardealului nr.127. Evenimentul de inaugurare va fi marcat prin surprize pentru toti clientii Deichmann, reprezentand un prilej ideal pentru innoirea garderobei de toamna-iarna.

Prin noua deschidere, Deichmann ajunge la un numar de 63 de magazine in tara, dorind sa fie cat mai aproape de toti fanii sai. Acestia se vor putea bucura de noua colectie de incaltaminte toamna-iarna, la preturi accesibile, avand la dispozitie o gama variata de modele, pentru toata familia. Fie ca sunt in cautarea unor incaltari comode pentru o iesire la munte, fie ca vor sa iasa in evidenta la o petrecere sofisticata, Deichmann ofera clientilor sai variante la moda, de la marci precum Graceland, 5th Avenue, Ariane, Gallus, Falcon, Elefanten, Puma, Nike sau Adidas.

La Deichmann, gasesti incaltaminte potrivita pentru orice ocazie. Stilul modern si confortabil sunt principalele atribute ale brandului, iar preturile accesibile propulseaza Deichmann in linia liderilor de piata, retailerul fiind situat in topul preferintelor romanilor. Mereu in pas cu tendintele din marile capitale ale modei, Deichmann ofera un sortiment larg de modele si marci pentru femei, barbati si copii, de la sezon la sezon.

Deichmann este prezent in 23 de tari din Europa si America, cu peste 3.200 de magazine.

In Romania, Deichmann este prezent in localitatile: Roman, Suceava, Sibiu, Sighisoara, Oradea, Buzau, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Piatra Neamt, Vaslui, Timisoara, Reghin, Medias, Bistrita, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Botosani, Giurgiu, Odorheiu Secuiesc, Sighetul Marmatiei, Ramnicu Valcea, Galati, Constanta, Alba Iulia, Campina, Bacau, Petrosani si Medgidia. In capitala, Deichmann a deschis 9 magazine in: Grand Arena, Militari Shopping Center, Sun Plaza, Afi Palace Cotroceni, Iris Shopping Center, Liberty Center, Kaufland Mihai Bravu, Carrefour Orhideea si Promenada Mall, in timp ce in Pitesti, Arad, Brasov, Cluj, Craiova, Targu Mures si Ploiesti, detine cate 2 magazine, iar in Iasi numarul acestora a ajuns deja la 3.

Despre Deichmann

Grupul Deichmann, cu sediul central in Essen (Germania) a fost infiintat in 1913 si se afla 100% in proprietatea familiei fondatoare. Compania este lider pe piata europeana in domeniul retailulului de incaltaminte, avand peste 30,000 angajati pe plan international. Sub numele Deichmann activeaza filiale in Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Germania, Italia, Lituania, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria, Portugalia si Serbia. In plus, Grupul e reprezentat si in Elvetia (Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), USA (Rack Room Shoes/Off Broadway).

1 Comment

  1. Calitatea este EST-Europeana. Nici urma de pantofi OTTER care erau apreciati de cei care au trait in socialism. Si pentru ca totul sa fie „perfect” la inaugurare, a lipsit protocolul care este nelipsit in Germania pentru astfel de festivitati. O pereche de pantofi de dama care costa 160 de lei in tara vecina si „pretena” costa 700 de leva. Salariul min. in Bulgaria este de 148 euro, la noi in Romania este de 157 euro. Si atunci, cum au stabilit „marii” manageri de la Deichmann pretul pentru pantofi in Romania. Sper ca nu au plecat de la afinitatea pentru cizmarie a lui Ceausescu respectiv Deichmann. Si un lucru bun: s-au creeat 10 locuri de munca !

Adaugă comentariu