Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Partida dintre Progresul Ezeriș și Voința Lupac va avea loc duminică, 20 octombrie, de la ora 15:30, pe stadionul „Municipal” din Caransebeș. Cele două formații ocupă primele două locuri în clasamentul Ligii a IV-a, zona Oravița.

„Pentru noi urmează un meci în care întâlnim campioana și principala candidată la câștigarea campionatului. O să încercăm să ne ridicăm la valoarea echipei din Lupac și, de ce nu, chiar să o învingem, pentru a avea parte de un campionat și mai palpitant și pentru a ne mări șansele la locul I. Sperăm să fie un meci la fel de spectaculos ca și cel din primăvară, de la Lupac, dar norocul să fie cu noi de această dată. Sperăm să nu mai existe scandaluri căci, până la urmă, fotbalul este un simplu joc și este păcat să stricăm prietenii din cauza lui. Privim acest joc cu încredere și speranță, chiar dacă în momentul acesta echipa noastră este undeva la 60-70% din capacitate. Îmbucurător este jocul prestat de băieți în ultimele etape, sperăm ca acest meci să fie o bună propagandă făcute fotbalului și așa destul de încercat în județul nostru. Facem un apel la susținătorii noștri și la publicul gugulan să vină alături de noi, pentru că pe teren vom încerca să dăm tot ce putem și ne dorim să-i bucurăm încă o dată”, a declarat Cristian Șodâncă, președinele clubului Progresul Ezeriș.

La rândul său, antrenorul Boșco Vișatovici de la Voința Lupac a spus: „Am pregătit toată săptămâna acest meci și am încercat cât am putut de bine să-i motivez pe jucători. Ne așteaptă un joc aprig, poate chiar cel mai greu și încercăm să obținem la final toate cele trei puncte. Se vor duela echipele de pe primele două locuri și îmi doresc ca echipa mea să fie învingătoare la finalul celor 90 de minute. Probleme de lot nu avem și sperăm ca la ora jocului băieții mei să fie cât mai motivați și în cea mai bună formă. Dacă vom practica jocul de până acum, sunt sigur că vom obține cele trei puncte”.

Ștefan Moraru