Caraş-Severin, Romania

RUSIA – În 12 octombrie s-a încheiat cel de-al 15 forum al TMK ce a reunit angajaţi din cadrul întregului grup. Acesta este un eveniment corporativ al TMK și al grupului Sinara, care se desfășoară anual cu participarea tinerilor angajați care reprezintă toate diviziunile și domeniile cheie ale activității companiei.

La ediţia din acest an, patru dintre cei 11 angajaţi ai TMK Artrom Slatina şi Reşiţa, prezenţi la Sochi, în Rusia, acolo unde s-a desfăşurat forumul, s-au întors cu premii. Inginerii Marian Stan şi Marian Albu, din cadrul TMK Reşiţa, au primit premii la secţiunile la care au prezentat lucrări. Marian Albu , inginer în cadrul Serviciului IT, a ocupat locul 3 la secțiunea Information Technologies, iar colegul său, Marian Stan, inginer la Serviciul CCTL, a ocupat locul 3 la secțiunea Steelmaking.

Au mai fost premiaţi Adrian Mițaru, inginer automatist în cadrul Secției Reparații din cadrul TMK Artrom Slatina, care a ocupat locul 2 la secțiunea Production Automation, iar Andreea Văduva, Director Departament Coordonare Economică Intra-Divizie și Piața de Capital în cadrul TMK Artrom Slatina, a ocupat locul 3 cu proiectul prezentat în cadrul secţiunii Financial Management.

Echipa de tineri a fost condusă de Raluca Dumitru, șeful Departamentului de coordonare Resurse Umane, întreaga delegație fiind însoţiţă în Rusia de Directorul General al Diviziei Europene TMK, Adrian Popescu şi de Magdalena Popescu, Director de Calitate, Mediu și SMI al Diviziei Europene TMK.

L.A.

Enable referrer and click cookie to search for pro webber