Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Chiar dacă este pe primul loc în Liga a IV-a, Viitorul Caransebeș are contestatari chiar din propria ogradă. Un fost antrenor de fotbal din municipiu a cerut la ultima ședință de consiliu local să nu se mai finanțeze echipa și să se bage banii în copii.

„Dle primar, nu mai batjocoriți fotbalul. Nu avem nicio perspectivă de promovare, să investim într-un centru de copii, nu pentru tot felul de șmecherași. De ce mai stricăm banii pe seniori care nu au nicio perspectivă? Vă garantez că nu vor mai veni oamenii la fotbal”, a spus Dumitru Matei, răspunsul edilului Felix Borcean venind imediat: „Ce-o să faceți, o să stați la poartă și nu o să-i lăsați să intre?”.

După ședință, primarul a detaliat puțin problema ridicată de fostul antrenor. „Dl Matei, ca fost antrenor cu <<rezultate deosebite>>, probabil că este supărat că vine la unul dintre meciuri și a fost nemulțumit că am făcut egal cu Lupacul. Este un sport, este posibil orice rezultat. Probabil că ați sesizat ghilimelele de la rezultate deosebite”, a spus Borcean.

Chiar și cu egalul de pe teren propriu cu Voința Lupac, Viitorul Caransebeș se află pe prima poziție în Liga a IV-a și joacă astăzi, de la ora 14, pe Municipalul din Parcul Teiuș cu Progresul Ezeriș.

1 Comment

Adaugă comentariu