Caraş-Severin, Romania

Cercetatorii spulbera mitul : nu ne ingrasam pentru ca mancam mult! Recent, subiectul a fost indelung mediatizat in presa de specialitate. Dupa ani si ani de studiu, cercetatorii unui institut european de nutritie au reusit sa izoleze cei 3 factori independenti care se fac vinovati de acumularea kilogramelor in plus.Dar, mai important, au reusit sa descopere substanta capabila sa neutralizeze actiunea acestor 3 factori si sa permita scaderea in greutate in mod definitiv.

Au fost observate scaderi in greutate chiar si la persoanele ale caror incercari de a slabi cu alte metode sau regimuri esuasera de fiecare data. Inca de la primele doze, in loc sa se transforme in grasimi, surplusul de calorii se transforma in energie.

Unul dintre cele mai bun rezultate a fost cel al Anei-Maria care, fara dieta si fara exercitii fizice, a slabit 21 kg in doar 20 zile.

Iata ce povesteste Ana-Maria :

Am slabit 21 kilograme in doar 20 zile!

La scoala, ma numeau: „burtoasa”, „burta de bere”. Acum rad, dar, cand ma gandesc, de fapt stim cu totii: copiii sunt cruzi. Asa a fost dintotdeauna. Credeam ca nu se mai poate face nimic.

Mama mea m-a dus pe la tot felul de medici. Toti spuneau acelasi lucru: „Acest copil mananca prea mult”, „Aceasta adolescenta mananca prea mult”.

Am incercat totul: diuretice, regimuri hipocalorice, cure cu ceaiuri, cu pastai de fasole si tot felul de alte cure. Nimic nu ma ajuta. Dupa ce reuseam sa slabesc 2 sau 3 kg cu dure privatiuni si suferinte, puneam repede la loc 5 sau chiar 6 kg. La 30 de ani si 1,64 inaltime, cantaream 86 kg. Aceasta a durat pana intr-o zi, cand…

Aflati aici cum a reusit Ana-Maria sa slabeasca 21 kg in doar 20 zile si cititi, de asemenea, si despre cuplul care a slabit impreuna 52 kg!