Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Terenul sintetic de pe Calea Caransebeşului va găzdui, duminică, 22 ianuarie a.c., între orele 9.00-16.30, întrecerile primei ediţii a Cupei Unirii, la minifotbal.

Competiţia, organizată de C.S. Municipal Şcolar Reşiţa, cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin şi al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, este rezervată copiilor născuţi în anul 2000 şi mai tineri. Vor participa şase echipe: Politehnica Timişoara, C.F.R. Timişoara, C.S.Ş. Lugoj, C.S.Ş. Caransebeş, Moldova Nouă şi C.S.M. Şcolar Reşiţa.

„Formaţiile cuprinse în întreceri vor prezenta un tabel nominal, cu maximum 15 jucători, a mai precizat prof. Dorin Voina, inspector în cadrul D.S.T. Caraş-Severin. Iar validarea jucătorilor se va face pe baza legitimaţiilor de joc din campionat, vizate pe acest an şi având şi viza medicală la zi“.

Să mai spunem că se va aplica regulamentul pentru fotbalul în sală, specific „Memorialului Gheorghe Ola“, care va fi discutat la şedinţa tehnică programată înaintea orei de începere a competiţiei.

Adaugă comentariu