Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița s-a impus sâmbătă, 2 februarie, cu scorul de 2-0 împotriva echipei CSM Lugoj, în primul meci amical din acest an pentru echipa antrenată de Leo Doană. Cele două goluri ale Reșiței au fost înscrise de Dragoș Săulescu.

„Consider că am avut o evoluție bună, echipa s-a mișcat bine după o pregătire centralizată de zece zile în care jucătorii au răspuns foarte bine la antrenamente. După cum se știe, am pus accent pe pregătirea fizică, băieții s-au dăruit, au muncit și consider că jocul cu CSM Lugoj a fost unul util. Am dat credit și celor patru sau cinci tineri de la Centrul de copii și juniori al clubului și cred că au dat un randament bun. Ne vom baza și pe ei în continuare. Avem un lot foarte bun, iar Dragoș Săulescu este printre jucătorii cei mai valoroși. A muncit foarte mult în pregătire și acest lucru se vede prin modul cum se exprimă pe teren. Le vom da băieților două zile libere pe care le merită din plin, iar după aceea vom reveni la programul normal de antrenament. Vor urma și alte partide amicale în perioada următoare”, a declarat Dan Boltașiu, antrenorul secund al rosso-nerilor.

CSM Reșița: Zimmermann, Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis, Săulescu, Breșneni, Toma, Vădrariu, Staicu și Ene. Au mai evoluat: Toader, Săndesc, Banac, Mierlici, Găman, Dalea, Bagherea și Babei.

Echipa pregătită de Leontin Doană încearcă până la începutul campionatului să mai transfere un mijlocaș. Campionatul va începe pe data de 2 sau 3 martie, iar în prima etapă CSM Școlar va întâlni Gloria Cermei.

Adaugă comentariu