Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sâmbătă, 31 august, de la ora 18, CSM Metalul Reşiţa va întâlni, într-o partidă amicală, Politehnica Timişoara.

Startul ediţiei 2013/2014 a Ligii a II-a de fotbal se apropie cu repeziciune. Astfel, CSM Metalul Reşiţa mai are la dispoziţie o săptămână de punerea la punct a tuturor detaliilor, sau a majorităţii acestora, până la confruntarea de la Tg. Mureş, cu A.S.A. din localitate. Dar şi o ultimă verificare în teren, în compania unei formaţii de tradiţie a fotbalului bănăţean, care evoluează în primul eşalon. Este vorba de Politehnica Timişoara, grupare ce va onora invitaţia reşiţenilor, pentru un test programat sâmbătă, 31 august a.c., de la ora 18. Un test care, credem, va fi util pentru ambele combatante.

„Pentru noi va fi un examen important, ne-a precizat antrenorul Alexandru Pelici. Timişorenii vor veni cu lotul de bază, având în vedere întreruperea campionatului, datorită programului echipei naţionale. În aceste condiţii vom vedea unde suntem, ce mai putem corecta până la meciul de la Tg. Mureş, dar şi pe parcurs. Aşteptăm în Valea Domanului cât mai mulţi spectatori, fiindcă ştiu că reşiţenii au fost văduviţi o bună perioadă de timp de un fotbal superior. În ce ne priveşte, vom face tot posibilul să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor lor. Şi vom încerca să demonstrăm şi în întâlnirea cu Politehnica Timişoara„.

Reamintim, înaintea partidei va avea loc prezentarea lotului de jucători, a staff-ului tehnic şi a oficialilor CSM Metalul Reşiţa.

5 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    CSM Metalul Resita o echipa gresit scrisa!!! Politehnica Timisoara este echipa din divizia D Timis!!!! Denumirile corecte a celor doua echipe sunt CS Metalul Resita S.A, respectiv ACS Poli Timisoara!!!! Nimeni nu ar zice nimic despre un meci amical scris corect Metalul Resita – Poli Timisoara!!! Mai bine se scria de rusinea suferita de CS Metalul Resita in amicalul cu nou promovata in divizia a 5-a Timis, Ripensia Timisoara – CS Metalul Resita scor final 1-0, meci disputat in cursul saptamanii!!!

    • Defapt corect denumirile celor 2 echipe ar trebui sa fie CSM RAMNICUL VALCEA SI ACS RECAS, totusi, o singura echipa de traditie avem in Resita si aia e Metalul, fie doar cu numele, oricum, ma bucur ca am pierdut cu Ripensia si am castigat cu ACS, echipa de liga 1!

Adaugă comentariu