Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sala Polivalentă din municipiu a găzduit, la finele săptămânii, una dintre cele mai spectaculoase confruntări handbalistice ale Ligii Naţionale, în care s-au întâlnit CS Caraş-Severin şi vicecampioana ţării, Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău.

Deşi aveau „conturile“ încheiate, s-au angajat într-o luptă deschisă, demnă de jucători profesionişti, care se dăruiesc până în ultima secundă, indiferent de rezultat şi de poziţia din clasament.

Băcăuanii au sosit la Reşiţa, cum a confirmat şi antrenorul Eliodor Voica, să obţină punctele puse în joc. Însă au fost surprinşi de replica dură a localnicilor, în sensul bun al cuvântului, chiar dacă CS Caraş-Severin este măcinată de multe accidentări. De apreciat deci faptul că cei trimişi în teren de antrenorul Aihan Omer au dorit să demonstreze că îşi pot juca şansele de la egal la egal cu una din forţele actuale ale handbalului românesc. Forţă care i-a copleşit, într-un fel, şi pe cei doi arbitri, Adrian Dima şi Liviu Gheorghiu, veniţi tocmai de la Vaslui şi Galaţi să „fluiere“ pe malul Bârzavei.

Revenind la meci, acesta a fost unul echilibrat până în minutul 52: 3-2 (min. 5), 7-6 (min. 14), 11-10 (min. 20), 15-16 (min. 30), 17-17 (min. 33), 23-24 (min. 52). Din păcate, lipsiţi şi de aportul experimentatului Adrian Tucanu, trimis în tribune de cei care au creat atmosferă în Sala Polivalentă, localnicii au cedat pe final, fiind nevoiţi să se recunoască învinşi, la o diferenţă de patru goluri, 26-30. O înfrângere nemeritată, dacă punem la socoteală modul în care s-au desfăşurat ostilităţile. Tristeţe peste care au trecut, cu fair-play, iubitorii handbalului prezenţi în tribune, aplaudându-şi favoriţii, la final, la scenă deschisă.

CS Caraş-Severin: Ionescu (1 gol), Iulian Andrei, Marocico, Sămânţă – Marta (5 goluri), Irimescu (5), Vaidasigan (4), Ciubotariu (4), Petrea (3), Stan (3), Tucanu (1), Rohozneanu, Grigoraş, Grozăvescu, Popovici, Vulpe.

Adaugă comentariu