Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În această săptămână, echipa de handbal CS Caraș-Severin va susține ultimele două meciuri oficiale pe teren propriu în sezonul 2013-2014 al Ligii Naționale.

Elevii lui Aihan Omer sunt angrenați în play-out, în lupta pentru evitarea retrogradării, un minicampionat în trei, cu CS Caraș-Severin, CSM București și Bucovina Suceava ca protagoniste. Prima clasată din această grupă a locurilor 10-12 va evita retrogradarea, iar ocupantele locurilor 11 și 12 și echipele clasate pe locul secund în cele două serii ale Diviziei A vor participa la un turneu de baraj pe teren neutru, din care primele două vor juca în viitorul sezon al Ligii Naționale.

CS Caraș-Severin a pornit cu stângul în faza a doua a play-out-ului, fiind învinsă în deplasare de Bucovina Suceava cu 24-23. În această săptămână, cărășenii vor juca două meciuri acasă, la Sala Polivalentă din Reșița.

Primul meci va fi miercuri, 14 mai, de la ora 17, cu CSM București, iar cel de-al doilea este programat sâmbătă, 17 mai, de la ora 11, cu Bucovina Suceava.

Adaugă comentariu