Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Partida dintre CS Caraş-Severin şi Dinamo Bucureşti s-a încheiat cu victoria handbaliştilor lui Aihan Omer, scor 30-23 (14-11).

Avertizaţi de… veleităţile partenerilor de întrecere, de dorinţa lor de a opune o rezistenţă serioasă, handbaliştii de la CS Caraş-Severin au abordat confruntarea de sâmbătă, 29 septembrie a.c., din Sala Polivalentă, cu prudenţă şi cu dorinţa de nu le da bucureştenilor nici o speranţă. Astfel că, după primele minute de tatonare, elevii antrenorului Aihan Omer s-au impus tot mai clar în teren şi pe tabela de marcaj, susţinuţi de portarul Cristian Ionescu, aflat într-o formă foarte bună: 3-3 (min. 7), 6-3 (min. 12), 10-6 (min. 20), 13-9 (min. 26), 14-10 (min. 29). Şi, s-a intrat la vestiare cu 14-11.

La reluare, CS Caraş-Severin a forţat detaşarea. Şi, în ciuda faptului că handbaliştii de la Dinamo Bucureşti încercau să se agaţe de orice minge, de orice posibilitate de a reveni în joc, cărăşenii au reuşit să-şi asigure o diferenţă tot mai mare: 19-14 (min. 40), 24-16 (min. 46), 26-18 (min. 53), 30-22 (min. 59).

În final a fost 30-23 pentru CS Caraş-Severin, care, deşi a resimţit absenţa coordonatorului de joc Mihai Rohozneanu, a demonstrat încă odată că pot ţine sub control un meci în care Dinamo Bucureşti a evoluat, în multe momente, la disperare, având în vedere poziţia ultimă din clasament pe care o ocupă. De altfel, pentru a conserva într-o anumită măsură diferenţa de pe tabela de marcaj, dar şi pentru liniştea lor şi a celor din tribune, handbaliştii de la CS Caraş-Severin au încheiat întâlnirea într-o formulă mai mult decât experimentată, temperându-şi partenerii de întrecere, determinându-i să accepte diferenţa de valoare, şi eşecul, din păcate pentru ei.

Oricum, elevii prof. Aihan Omer nu au forţat prea mult, au evitat contactele directe dure, pentru a nu risca noi accidentări, în perspectiva următoarelor confruntări, de la Cluj-Napoca şi cu H.C.M. Constanţa. În concluzie, a fost o victorie a experienţei, în disputa cu o formaţie avidă de puncte, una disperată, starea de spirit fiind alimentată şi de pe margine, motivată de oficiali de faptul că tinereţea jucătorilor trebuia să fie ţinută în… priză.

Adaugă comentariu