Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA  – Sâmbătă, 16 februarie a.c., au fost programate meciurile etapei a XIX-a a Ligii Naţionale de handbal, ediţia 2012/2013. Rundă în care echipa CS Caraş-Severin a evoluat la Buzău, în compania formaţiei Dinamo Bucureşti.

Din păcate, la finalul celor 60 de minute de joc, elevii antrenorului Aihan Omer au fost nevoiţi să se recunoască învinşi, la limită, 26-27 (11-11). O înfrângere suferită tot pe final de meci, după ce în minutul 57 aveau un avantaj de un gol.

Un nou eşec al CS Caraş-Severin, în acest retur de campionat, ce ar trebui să-l pună pe gânduri pe antrenorul Aihan Omer. Fiindcă este greu de acceptat să cedezi în faţa penultimei clasate, chiar dacă aceasta şi-a consolidat lotul. Ceva se întâmplă în cadrul echipei, iar oficialii trebuie să găsească soluţii pentru redresare. După această înfrângere, CS Caraş-Severin se menţine pe locul şapte al clasamentului, profitând de jocul rezultatelor rundei.

9 Comments

  • silviule ce demisia, lu omer,cand defapt el nu are nicio vina,totul pleaca de la actuala conducere pentru ca nu a dat niciodata bani la arbitrii asa cum este si normal sa se intample,federatia da 50% la arbitrii plus echipele cealalta parte din cei 50 % doar ca aici mai e si treaba ca una din echipe da la arbitrii mai mult sau mai putin si-n functie de cat primesc arbitrii asa si arbitreaza pentru sau impotriva uneia dintre echipe

 1. LuxPhotoFuchs Reply

  Ce-ati zice de o echipa a Resitei alcatuita pe scheletul urmatorilor: Paloma, Parvan, Grigoras, Marta, Negru, Vulpe, Popovici, Ciubotariu, Grozavescu, Vaidasigan, Rohozneanu, Stan, la care se adauga si alti juniori ai antrenoarei Lucia Morut! Si doamna profesoara sa preia rolul de antrenor principal incepand cu campionatul urmator! Toti, dar absolut toti sa fie legati de Resita si sa fie considerati ca ai nostri jucand pentru spectatorii localnici si minunata ei galeriei!!

  • Ce-ati zice de o echipa alcatuita pe scheletul fostilor handbalisti cu care s-a intrat in Liga Nationala? Cu siguranta era un alt devotament si patos din partea acelor jucatori!

  • Ce ai zice sa nu mai spui tu pareri din acestea exagerat de proaste despre asta. Prea multi necunoscatori ai fenomenului comentaza aiurea! Cand o sa va faceti echipa atunci puneti pe cine vreti antrenor dati pe cine vreti afara si aduceti pe cine vreti la echipa pana atunci hai sa nu mai propunem pe un site de stiri prostii deastea irelevante!

 2. Neavand obiectiv trasat, importante, ptr.antrenor si jucatori, sunt contractele mari incheiate in vara trecuta,mult peste cele ale jucatorilor de la Turda,Suceava etc.care joaca un handbal fumos.Bravo,maestre Horatiu Gal,ai batut-o si pe Poli si l-ai batut cu cateva luni in urma,la Resita,si pe MAISTRUL Omer,care nu stie ca se afla pe o panta descendenta si-n curand va ajunge din nou ucenic.Dar nu ucenicul vrajitor…Solutii:1.Reducerea contractelor tuturor ptr.a putea avea bani la vara sa cumparam jucatori noi.2.Inlaturarea de urgenta a geniului malefic Omer.3.Numirea lui Paraianu ca antrenor principal dar fara sa mai joace pivot.4.Aducerea, din vara, a unor jucaturi din spatiul ex-yugoslav,care este mult mai facila

 3. In general nu imi place sa polemizez cu persoane care nu au curajul sa isi asume comentariile.Pentru ca intuiesc cine este semnatarul comentariului LuxPhotoFuchs ,de altfel un foarte bun cunoscator al fenomenului sportiv,imi permit sa fac unele mici comentarii.Analizand lista de jucatori pe care o propuneti pentru anul viitor este clar ca sugerati ca este necesara o intinerire a lotului.Ca sa continuam cotrazicerile din urma cu citiva ani la un pahar de bere ,eu asi zice ca echipa ar trebui mai degraba reevaluata (jucatorii) decat numai intinerita .Argumentez cele spuse de mine folosiind datele tehnice ale meciului cu Dinamo.Marcatorii resiteni: Irimescu 7;Piriianu 6; Petrea 6;Cuciula 2;Tucanu 2; Grigoras 2;Marta 1; !!!!(undei tineretul).Eu unul nu mas hazarda sa abordez campionatul in desfasurare (cu Rohozneanu accidentat) cu formula de lot din comentariul dumneavoastra,cu sau fara Omer, pentru a nu avea surprize.Consider ca echipa in acest campionat are probleme in faza de atac din lipsa unui conducator de joc de valoarea lui Rohozneanu.Cred ca ar trebui sa abordam campionatul cu calm si luciditate ,iar la vara cei indrituiti sa faca reevaluarea lotului de jucatori ,astfel ca in toamna sa redevenim echipa competitiva care sa ne aduca glorie.Draga colega ma bucur ca am putut polemiza.Va urez multa sanatate si viata lunga.Cu respert Ivan.

  • LuxPhotoFuchs Reply

   Ivane, iti multumesc pentru faptul ca ai citit punctul meu de vedere pe care, ca fost ziarist, actualmente pensionat si paralizat, il semnez de fiecare data. Nu stiu la ce polemica te referi cand o discutie CONSTRUCTIVA poate duce doar la progres. Asa ca iti apreciez punctul tau de vedere in TOTALITATE, cu toate ca nu coincide in TOTALITATE cu al meu. Am sa te rog sa revezi meciul cu Suceava in care interii Petrea, Tucanu, Vaidasigan, Stan au inscris 0 goluri in repriza a doua iar printre cei care au mentinut rezultatul cat de cat au fost Grigoras, Vulpe si Negru.. Te asigur de toate respectele mele pentru un om priceput nu numai in sport!

Adaugă comentariu