Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va întâlni duminică, 1 septembrie, de la ora 13:30, formația Rapid București, în etapa a V-a a Ligii 2. Rosso-nerii ocupă locul 5 în clasament, în timp ce Rapidul este pe 6, la egalitate de puncte cu formația din Valea Domanului.

„Ne așteaptă un eveniment frumos, mai ales pentru oraș și pentru județul Caraș-Severin. Chiar dacă venim după o înfrângere, avem încredere că vom putea juca de la egal la egal cu Rapid. Ne dorim victoria la acest meci. În Valea Domanului oricine vine, sunt convins că va fi greu să plece cu puncte. Chiar dacă vom juca cu Steaua, cu Dinamo, noi ne dorim să câștigăm. Acum depinde dacă putem, de inspirația antrenorului și de forma jucătorilor. Avem mare încredere în jucători, avem în componența lotului fotbaliști care pot face față presiunii și au credit total din partea antrenorului și din partea conducerii. Cererile de bilete sunt foarte mari. Au fost scoase la vânzare 6000 de bilete, la care se adaugă abonamentele deja vândute, aproximativ 1000. Vom încerca să ne organizăm cât mai bine pentru a nu lăsa oamenii să aștepte la coadă. Tocmai de aceea, suporterii în frunte cu Marcel Gușcă au început la Victoria să vândă bilete. Știm că va fi stadionul plin și acest lucru sunt sigur că o să-i motiveze pe jucători. Unii au mai jucat cu atâția spectatorii, alții fiind foarte tineri nu au avut această ocazie. Chiar dacă ne batem cu o echipă cu un buget de două milioane de euro, sunt convins că băieții pot face o surpriză frumoasă. Pe lângă bilete, vom vinde și tricouri cu însemnele clubului, la fel ca cele de joc, dar vor fi niște copii. Cele de joc sunt mult mai scumpe. Fiecare suporter care dorește să achiziționeze un astfel de tricou de joc, va trebui să scoată din buzunar 70 de lei. Ne-am bucura ca suporterii să poarte cât mai multe astfel de tricouri în tribunele stadionului. Sunt sigur că celor de la Rapid le este frică de noi. Vă spun sigur acest lucru. În momentul când jucăm cu 7000 mii de oameni în tribune, orice echipă din țară care va veni la Reșița, îi va fi frică și va avea emoții cu noi. Băieții vor avea prime pentru acest meci. Cât timp echipa va fi la mijlocul clasamentului sau mai sus, jucătorii vor avea prime”, a declarat Cristi Bobar, președintele clubului.

Antrenorul Leontin Doană a spus despre jocul de duminică: „Nu ne este frică nici de adversar, nici de numele lui. Ne-am pregătit la fel ca la toate celelalte jocuri. Tratăm acest meci cu aceeași importanță ca și pe cele de până acum. Chiar dacă am pierdut la Daco-Getica, elevii mei au prestat un joc bun, am dominat, dar din păcate n-am reușit să înscriem. Îmbucurător pentru mine este faptul că echipa joacă din ce în ce mai bine. Rapid nu este o echipă de speriat. Este o echipă cu nume, este adevărat, dar dacă este să luăm fiecare jucător individual și ca grup, consider că nu este cu nimic peste noi. Înaintea acestui joc avem probleme de lot. Breșneni este indisponibil din cauza durerilor la spate și nu va juca. Recent s-a accidentat și Vasiu Bruno, dar sperăm că se va reface până la ora jocului. Dacă nu, trebuie să mă gândesc cu cine aș putea să-l înlocuiesc. Sperăm să nu dezamăgim la acest meci și să ne ridicăm la nivelul așteptărilor”.

„Nu s-a pus presiune pe noi după meciul cu Daco-Getica. Așa se întâmplă în fotbal. Pierzi un meci, ai timp săptămâna viitoare să câștigi alt joc. Va fi un meci frumos, Rapidul este o echipă care a declarat că vrea să promoveze. Sper că oamenii să vină în număr mare la meci, la fel ca la partidea cu U Cluj, pentru că acest lucru contează foarte mult pentru noi. De mult n-am mai simțit o așa căldură a publicului și pot spune că am mai jucat pe la echipe importante. La ultimul meci în care Rapid a jucat cu Reșița în Valea Domanului, și eu și Cristi Bobar eram copii de mingi, iar Leo Doană era pe teren”, a declarat și Cristian Zimmermann, căpitanul echipei rosso-nere.

Ștefan Moraru

 

1 Comment

  1. Din ce s-a vazut la tv, nu e nici Rapidu vreo sperietoare. Numai Pancu viseaza ca nu-i sta nimeni in cale. Forzzzzza CSM!

Adaugă comentariu