Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cristi Bobar a devenit oficial directorul executiv al CSM Reșița și a prezentat strategia pe care dorește să o pună în aplicare în Valea Domanului în următoarele patru sezoane. Bobar a anunțat și că Miranda, Mardare și Curtuiuș nu mai sunt jucătorii Reșiței.

„Sunt bucuros că după șapte ani de zile, șansa a făcut ca să mă întorc la clubul la care am început această meserie la doar 24 de ani. Acest club mi-a dat șansa să lucrez în fotbalul mare la Dinamo, CFR Cluj și ASA Târgu Mureș. Începând de astăzi eu răspund de activitatea fotbalistică a CSM Reșița. Pot spune că mi-am făcut o idee, iar obiectivul meu este să fac o reconstrucție totală la CSM Reșița. În momentul de față, l-am numit pe Leo Doană antrenor la seniori. Rezultatele obținute de el acum doi ani m-au făcut să-l aleg să ocupe această funcție. Și el și eu am venit într-un moment greu. Până în iarnă vom face o analiză foarte clară a lotului de jucători pentru că nu ne face cinste locul ocupat în clasament. Am reziliat de comun acord contractul cu trei jucători. Este vorba de Curtuiuș, Miranda și Mardare. De adus jucători va fi mai greu deoarece, șansele la promovare sunt mici. Echipa de pe primul loc este la o distanță mare de noi și, după cum se vede, acea formație câștigă cam tot timpul. Vom încerca să promovăm 2-3 copii la echipa mare. Ne dorim să construim CSM Reșița în proporție de 60% doar din jucători din Caraș-Severin. Am cerut un contract pe patru ani tocmai pentru a avea timpul necesar ca să reconstruim echipa și să facem din CSM Reșița ceea ce a însemnat în anul 1996. Legat de Centrul de copii și juniori, am avut o discuție cu antrenorii și le-am spus că-mi doresc mult mai mult de la ei. Avem aproximativ 200 de copii la centru, iar fiecare dintre ei aș vrea să fie îmbrăcați la fel, cu însemnele clubului. Tocmai de aceea am comandat echipamente de antrenament, la care se adaugă 100 de mingi. Vrem să arătăm ca un club profesionist. Toate aceste lucruri costă și de aceea avem nevoie de timp”, a declarat Cristi Bobar, noul director executiv al CSM Reșița.

„Am stat de vorbă cu jucătorii, luați individual au valoare, pentru că au jucat la Liga a II-a și chiar la Liga I, dar rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor. O primă cauză ar fi aceea că din punct de vedere fizic sunt la pământ. Nu vreau să vorbesc de cei care au fost înaintea mea, pentru că nu e frumos, dar am stat de vorbă cu jucătorii, am făcut marți un antrenament fizic cu ei și au început să se vaite, ceea ce nu este OK, în condițiile în care mai sunt 5-6 etape. Nu am venit să-i alerg, să-i dau peste cap, stau foarte mult de vorbă cu ei, cred că din punct de vedere fizic, și tactic puțin, sunt deficitari. Sper ca până în iarnă să reglementez aceste aspecte”, a spus și Leo Doană.

1 Comment

  1. SUCCES, SI SA IL ADUCETI PE MARCEL GUSCA INAPOI, LINGA CLUB. EL E SUFLETUL GALERIEI RESITENE.

Adaugă comentariu