Caraş-Severin, Romania

VALEA ALMĂJULUI – Asta spun locuitorii din Valea Almăjului despre reabilitarea drumului Bozovici – Şopotu Nou.

După cum ştiţi, de câteva zile se lucrează pe tronsonul de drum ce leagă Bozovici de Dalboşeţ şi Şopotu Nou. Însă, pe cât bucuria a fost de mare, pe atât dezamăgirea unor locuitori a fost arătată pe Facebook. „COSTEL” sau”DOREL“ nu mai contează! Ce contează este că lucrarea s-a făcut de „mântuială“, spune o doamnă care postează poze cu plombările, dar şi cu asfalt aruncat în iarbă. Oamenii nu văd vreo vină a preşedintelui Consiliului Judeţean, adevărul este că nu şeful judeţului plombează aiurea sau umple iarba cu asfalt. Aceeaşi doamnă, Carolina Gheorghe, spune că: „Nu domnul Hurduzeu este responsabil de aruncarea asfaltului în iarbă! Și sunt convins că nici n-ar fi aflat dacă n-ar fi postarea asta! Dar acum sper că află și dânsul pe ce dă banii!“.

Mai ironic, un alt cititor, Iosif Surulescu, spune că a aflat „secretul“ asfaltului aruncat: „de fapt nu e aruncat, vor să facă încă o bandă de circulație, și pista pentru trotinete. Sic, sic!“.

Am încercat să află dacă şeful Direcţiei de Drumuri Judeţene ştie ceva despre cum se reabilitează DJ 571 B, însă nu am reuşit să vorbim cu dl Ştika. Poate vineri aflăm câte ceva despre cum sunt controlate lucrările care se fac la ora actuală la drumurile judeţene.