Caraş-Severin, Romania

Un om apreciat de comunitate, cunoscut și mereu implicat. Așa îl descrie primarul orașului Pecica pe cel ce a fost Halasi András. Consilier local din partea liberalilor, Halasi András, în vârstă de 74 de ani, a fost pădurar și o figură marcantă în comunitatea pecicană.

Din informațiile pe care le deținem consilierului local i s-a făcut rău săptămâna trecută vineri, 26 octombrie, și a fost transportat la Spitalul din Mako – Ungaria. Întrucât luni, 29 octombrie starea sa s-a agravat, consilierul a fost transportat la Spitalul din Szeged unde a fost supus unei intervenții chirurgiale – se pare că mai multe vase de sânge de la nivelul stomacului i s-au fost spart. De atunci, Halasi András a intrat, într-o primă etapă, în comă indusă, iar mai apoi, la o săptămână de când s-a simțit rău a decedat.

„Am avut bucuria de a îl cunoaște pe Halasi András de mulți ani, fiind mereu dispus să ajute, harnic și vesel. Am colaborat ani de zile în echipa PNL Pecica și în Consiliul Local, el ridicând des problemele pe care i le-au semnalat pecicanii care au avut încredere că va încerca să le rezolve. Plecarea lui fulgerătoare și mult prea devreme ne-a întristat pe toți cei care l-am cunoscut și l-am respectat. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, este mesajul transmis de primarul Petru Antal.

7 Comments

 1. na! se pare ca nici mult laudatul spital din Szeged nu e mai bun decat spitalele noastre!

  • ai dreptate,caci numai un analfabet poate confunda szegedul cu mako;iti doresc sa ajungi la oricare din ele…

   • pecicaneee, cat de ordinar trebuie sa fii sa urezi asa ceva cuiva? Nu degeaba v-au pus edilii vostrii indicatoarele alea cu „Atentie betivani” :)))

    • Nelu-pt-hasky Reply

     Felicitări pt cel ce semnează hasky Bravo !
     PS . cred ca individul autointitulat pecican nu intelege bine limba română iar postacii nu stiau probabil sa-i răspundă in limba lui ca să priceapa esentialul din text.. ha!ha!

   • Pecicane omul de care te iei s-a referit la Szeged probabil asa la general pt ca arădenii vorbesc in general de Szeged mai putin de Debreczen Mako sau Gyula ( că si acolo se mai duc ai nostri) când e vorba de spitalele din Ungaria Si eu cunosc un caz când un vecin s-a dus la tratament in Ungaria la Gyula si a decedat acolo după 2 saptamani la cardiologie . Si noi avem medici f buni ( vezi clinicile de la Padurea Verde Timisoara) dar e mentalitatea asta ca numai afara e mai bine. Aiurea. ! Presedintele Johannis s-a operat zilele trecute la Bucuresti ! Oare nu putea merge in Germania? Cred că da!

   • pecicane !!! esti redus mai tata ! dar redus rau de tot , omul caruia ii doresti raul sa referit la szeget deoarece acolo a ajuns si decedat dl Halasi A. insa tu esti atat de limitat incat nu poti sa realizezi la ce se fererea omul . Iar ca sa-ti si demonstrezi prostia si rautatea ii doresti unui om pe care nici cel putin nu-l cunosti sa ajunga prin spitale doar in baza unui comentariu ??? tampit e un cuvant prea bland pentru a te putea caracteriza cineva .

Adaugă comentariu