Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un concurs pe teme ecologice poate dota cu aparatură electronică o unitate de învăţământ.

Școala Zero Waste” (zero deşeuri – n.r.) este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial. Perioada de desfășurare a competiției este 22 aprilie – 30 mai. Premiile puse în concurs se ridică la peste 60.000 de lei.

Școlile care doresc să intre în competiția pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă, un videoproiector, un laptop și o imprimantă multifuncțională, se mai pot înscrie până în data de 21 martie – detalii despre procedura de înscriere – www.EcoStuff.ro. Cei mai silitori elevi vor putea câștiga un laptop, o bicicletă, un aparat foto sau unul dintre cele 400 de premii și recompense.

Vor fi acordate si cate două mențiuni pentru cei mai harnici și implicați elevi din fiecare județ participant. În plus, profesorii coordonatori ai primelor trei școli caștigătoare în concursul „Școala Zero Waste” ediția 2014 vor primi câte o tabletă. Organizatorii își doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicați în acest concurs.