Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – Poliţiştii au desfăşurat, la finalul săptămânii trecute, pe raza oraşului şi a localităţilor limitrofe din zona de competenţă, acţiuni pentru depistarea şi cercetarea persoanelor suspectate de comiterea unor furturi, prevenirea şi combaterea faptelor ce aduc atingere fondului forestier, prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea comerţului ilicit.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 42 de autovehicule, dintre care patru de transport (unul de legume şi fructe, unul de pâine şi două de lemne), precum şi alte două maşini înmatriculate în străinătate. Oamenii legii au aplicat şase sancţiuni contravenţionale, din care cinci pentru nerespectarea normelor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi una la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, a căror valoare se ridică la aproximativ 6.700 lei.

De asemenea au fost confiscate 1.873 kg de fructe şi legume şi 500 kg de alte produse alimentare, în valoare de aproximativ 5.500 lei. Pe lângă sancţiunile contravenţionale, poliţiştii au constatat şi o infracţiune la regimul circulaţiei.

2 Comments

  1. Impresionant !!!!!!!!De ce e in stare politia romana,dar cei care stau la coltul strazii schimba valuta si inseala oamenii,camatarii,etc.trece politia pe langa ei si nu le zice nimic.

  2. In Bocsa toti sau privatizat !!! Rar gasesti o casa ,care sa nu aibe in fata portii un scuter sau vreo 2 masini expuse la vanzare.In cel mai rau caz acel locatar este taximetrist,sau transportator international,camatar,proprietar de spalatorie auto(sau restaurant….daca nu chiar cumulate)…….sau contrabandist de tigari netimbrate.
    Bravo celor din Politia Bocsa ca au inceput sa mai deschida ochii !
    Pacat ca inca nu sau deschis pleoapele de tot…dar nu-i bai-exista oftalmologi ! :)))
    Si daca cremele si picaturile nu isi fac efectul…..poate vor apela la scobitori,dar nu ca sa-si scoate ramasitele de carne ramase intre dinti pe post de spaga sub forma de GRATARE ,ci ca sa fie pe post de propte pentru pleoape,cand dau sa se inchida ….. !!!

Adaugă comentariu