Caraş-Severin, Romania

ANINA – Marţi, 17 decembrie 2013, începând cu orele 11, un grup de elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Anina, coordonat de înv. Vasile Munteanu, a prezentat în sala de festivităţi a Căminului pentru Persoane Vârstnice din localitate un program artistic dedicat Sărbătorilor de iarnă.

Persoanele vârstnice instituţionalizate au avut parte de colinde şi cântece, iar cei mai mici dintre elevi au prezentat sceneta „Perfect… de Sărbători”. Moş Crăciun a trimis ca mesager pe preşedintele Asociaţiei LAURAS, Laura-Adriana Munteanu.

Manifestarea se înscrie în cadrul activităţilor convenite printr-un parteneriat ce se derulează între Căminul pentru Persoane Vârstnice, Şcoala Gimnazială Nr. 1 din cartierul Celnic şi Asociaţia LAURAS.

1 Comment

  1. Faceti legatura intre înv. Vasile Munteanu si preşedintele Asociaţiei LAURAS, Laura-Adriana Munteanu sau intre înv. Vasile Munteanusi asistenta Laura Munteanu sau sot si sotie sau Munteanu si Munteanu sau… saracii batrani, spuneti adevarul despre ei , nu actiuni PR.

Adaugă comentariu