Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Asta le-a transmis primarul Ioan Popa jucătorilor de la CSM Școlar Reșița, nemulțumit de evoluția acestora și de compromiterea șanselor de promovare în Liga a II-a. Primarul Reșiței, Ioan Popa, decis să renunțe la unii jucători pentru a reduce cheltuielile de la club, a afirmat: „Anul trecut am terminat pe locul II, iar acest loc, din păcate, nu se premiază. Am solicitat ca în acest an să fim mult mai buni și să nu ratăm din nou calificarea în Liga a II-a. Am început foarte prost acest campionat, în consecință președintele clubului și-a dat demisia, împreună cu administratorul stadionului. Costurile echipei de fotbal sunt destul de mari, aproximativ 600-700 000 de mii de euro pe an. Am propus să mai reducem din cheltuieli, drept urmare am fost la club și le-am transmis fotbaliștilor că cine dorește să plece, este liber să-și caute echipă. Obiectivul fiind ratat, nu mai avem niciun interes să ținem la echipă jucători cu salarii mari. Am transmis la club un mesaj foarte serios, că vreau să reconstruim echipa și să ne axăm pe tineret și pe juniori”.

Rosso-nerii vor întâlni duminică, 30 septembrie, pe teren propriu, de la ora 17, formația Unirea Alba Iulia, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a. „Urmează meciul cu Alba Iulia, iar după părerea mea, această formație are cea mai bună echipă din serie. Chiar dacă și Alba Iulia nu este într-o formă foarte bună, această echipă și Metalurgistul Cugir au cele mai bune loturi de jucători”, a declarat Octavian Benga, antrenorul echipei reșițene.

În momentul de față, Reșița are 5 puncte, se află pe locul 12 și este la o distanță de 10 puncte în spatele formației Șoimii Lipova, echipa de pe primul loc.

Adaugă comentariu