Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Dacă acum se mai înlocuiesc dalele sparte, în curând vom putea vorbi despre un proiect de modernizare a Centrului.În dimineaţa zilei de 13 martie, s-a dat startul unor lucrări de refacere a zonei centrale, în special prin lucrări ce vizează înlocuirea dalelor sparte, respectiv fixarea celor care se mişcă şi care, atunci când plouă, oferă surprize deloc plăcute celor care călcă din greşeală pe ele. În acest fel, cei de la Serviciul de Întreţinere şi Reparare a Patrimoniului, din subordinea municipalităţii, încearcă să asigure accesul cetăţenilor în piaţa centrală, în condiţii cât de cât civilizate.

„Aceste lucrări se impun tot mai frecvent din cauza faptului că modernizarea Centrului Civic a fost tratată superficial, folosindu-se materiale ce nu corespund din punct de vedere tehnic (nu permit, în caz de necesitate, accesul autovehiculelor grele), dar şi din cauza proastei execuţii. Menţionăm că municipalitatea are în vedere întocmirea unor studii de fezabilitate şi identificarea surselor de finanţare pentru modernizarea acestuia“, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Astfel, am putea avea parte, în sfârşit, de un Centru Civic demn de municipiul de pe malurile Bârzavei.

Antoniu Mocanu

9 Comments

 1. Si cine raspunde pentru lucrarea initiala, care trebuia sa reziste cel putin 20 ani daca ar fi fost corect executata? Va bateti joc de noi chiar asa, pe fata? Sa nu spuneti ca lucrarea va fi efectuata tot de firma care a facut-o si inainte, ca dracu e al vostru.

  • Dracu… vrei sa lucreze la reabilitarea centrului si stranepotii stranepotilor tai?

 2. suca neincrezatorul Reply

  Din nou?Da parca tovarasii edili nu de mult au renovat centrul….De ce nu sunt trasi la raspundere cei care si-au batut joc de banii municipalitatii, ai oamenilor mai precis?Rusine celor care au acceptat o modernizare ca cea de acum cativa ani.RUSINE tovarasi edili….ca doar v-am votat.Mie cel putin imi crapa obrazul cand trec si nu salut un vecin batrin…dar dumneavoastra va este rusine ce ati facut cu municipiul?….parc industrial zero, UCMR-0,IJCM-0,ICMMR-0,Renk-0,IMR-0…ati acceptat toate astea…..vom devenii un oras Csernobil…nu sunt mandru ca sunt resitean….demult nu mai sunt….

 3. Si locuri de munca cand avem? Din cauza centrului nu vin investitorii la Rsita. M-am prins face centu frumos ca vin ministrii aia in frnte cu Ponta sa salveze UCMR-ul si Mocioalca nu poate calca decat pe marmura.

 4. Ce acum 4 ani nu se faceau reparatii la fel de des si a fost zapada mai multa si patinuar in centru. Fite de primar cu renovarea, ca sa intre in gratiile sefului si sa ajunga vicepresedinte la judeteana de partid.

 5. Daca o face tot Filipescu in 2 luni de la finalizare iarasi va arata ca dupa razboi…..locuri de munca?….locuinte pentru tineri?…nimic?…

 6. oameni buni firma lui filipescu e moartavoi de ce credeti ca si-a dorit sa devina primar?daca ar fi ajuns primar si-ar fi salvat si firma,daca nu stiati este in insolventa firma lui filipescu si ar fi fost salvata daca ajungea primar si totodata si-ar fi batut joc de tot orasu asta

 7. Lasa ca de data asta nu o face Filipescu, o fac aceia care fac drumurile din oras … cu pavele din Cehea, Polonia … sau mai rau cu astfalt (ca sa justifice traficul greu necesar nu stiu din ce motiv) … proiectul, daca se retrage plingerea, tot de Case SA dar subcontractat … nu de centru aveti nevoie, de parcari pa care sa nu scrie „Rezervat Primarie”

Adaugă comentariu