Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Arhitecţii şi instituţiile publice au primit invitaţia de a-şi pune amprenta pe proiectul de modernizare a Centrului Civic al Reşiţei.

Municipalitatea a lansat, zilele trecute, o invitaţie tuturor celor care au ceva de spus vizavi de felul în care arată Centrul Civic, dar şi opiniile despre cum ar trebui să arate şi ce anume ar trebui făcut în această direcţie. Acum, Primăria Reşiţa se adresează arhitecţilor din municipiu, precum şi instituţiilor publice, pe care le invită să transmită propuneri cu privire la iniţiativa de modernizarea Centrului Civic.

„În data de 17 decembrie, la sediul administrativ din Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 1A, de la ora 13.00, va avea loc o dezbatere publică pe tema «Cum vă doriţi să arate din punct de vedere urban şi peisagistic Centrul Civic al Municipiului Reşiţa». Propunerile, sugestiile, opiniile şi eventualele proiecte pe tema supusă dezbaterii se pot depune la Centrul de Informare şi Relaţii cu publicul, camera nr. 1, parter, Corpul I al Primăriei Municipiului Reşiţa, Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 1A, sau on-line pe adresa de e-mail resita@primariaresita.ro, în atenţia Direcţiei de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului – doamnei arhitect-şef Margareta Opriş, până în data de 2 decembrie, la ora 16.00“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

4 Comments

  1. Dumnezeule mare, IARASI???? Data trecuta gen Filipescu, Spataru au facut un kkt maro si mirositor (asta e centru???) Acu cine urmeaza? Ca si Barbalata e putin scos din uz…Vaduva…hmmhmmm…dar cred ca vajnicu premar gaseste o BUNA SOLUTIE de a gropi, pardon gospodari Centru Civic!!! Succesuri…

  2. vladcslupescu Reply

    Ar trebui luate amprentele celor care au dat bani pe lucrari fara sens, care pe deasupra au fost si prost facute. Sa se repare pe cheltuiala vinovatilor.

  3. Doar sa nu ramaneti cu ideile , ci si sa le puneti in practica (pe cele mai in limita normalului bineinteles)

Adaugă comentariu