Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Primarul Mihai Stepanescu s-a arătat interesat de bilanţurile şi balanţa contabilă a AquaCaraş, dar şi de nivelurile salariale.După ce tot mai multe societăţi reşiţene administrate public au căzut, municipalitatea şi-a arătat dorinţa de a face ceva pentru ca serviciile gestionate de acestea să funcţioneze în continuare. „Şi la Reşiţa serviciile parcă au funcţionat prin societăţi, indiferent cum se numesc, spune primarul Mihai Stepanescu. Nu puteam muri şi noi odată cu societăţile conduse politic! Cine a fost pus politic în ultimii ani… ştiţi ultimele mandate. Şi înainte au fost şi alţii, cam toate partidele importante s-au perindat pe la societăţi, sau conducerile proveneau din spectrul politic, cu accept politic sau membri de partid. Unii de altfel sunt ajutaţi de ANI la o… încă profitabilă sau ajutată societate a judeţului. Asta nu prea se spune. Dacă e management prost, am făcut o adresă; dă-ne, dom’le, bilanţurile şi balanţa, hai să vedem. Înţeleg, ţi-ai angajat nevasta, viceprimarul X, Y, nu ştiu câţi. Păi dacă treaba merge prost, de ce antamezi şi realizezi tot felul de achiziţii şi cheltuieli? Mă întreb eu…“.

Edilul a precizat că a făcut o adresă despre care spune că a fost informat că ar fi la limita legii, prin care a solicitat uneia dintre aceste societăţi nivelurile salariale: „Nu pot să spună salariul decât dacă vor, că e confidenţial. Dar fiind vorba de bani publici, la AquaCaraş, de exemplu, de ce nu? Trebuie să ştiu cât are contabila, cât are directorul tehnic, cât au ăia mai mici şi, implicit, directorul general. De ce nu? La noi, totul e în declaraţia de avere!“

Antoniu Mocanu

3 Comments

 1. Apele au spalat atatia bani cate gropi sunt in asfaltul turnat de domnul primar anul trecut.
  Care e termenul de garantie domnule primar?
  Care sunt costurile platite pentru asfaltul de anul trecut domnule primar ?
  C e sa i faci… unii cu ANI altii cu D.( A ) , N.A. …
  In rest nmai de bine domn primar, ce sa i faci daca unii nu vad barna din ochiul lor de paiul din ochii altora .

 2. LA ORAVITA LA AQUA CARAS SUNT 7 LA BIROU SI DIN 7 TREI AU DE LUCRU 4 MOFLAIE CORNURI SI JOACA POKER .CA PROSTIMEA PLATESTE.

 3. Domnule Primar, mai bine ai mai organiza niste petreceri si niste spectacole, ca alea sunt facute din ce bani?? decat sa te intereseze ce anume fac altii si cu ce sau mai exact ce salar au?!?!? oricum cred ca au un salar mult mai mic decat aveti voi la primarie…si de ce anume te deranjeaza ca se angajeaza personal….ai adus tu vreo firma in ultimii ani care sa faca angajari??? oamenii nu au de lucru…asta nu va intereseaza dar va intereseaza salarile unora si pe cine mai angajeaza…RUSINE DOMNULE PRIMAR!!! Creeaza locuri de munca in Resita..si nu da din gura aiurea ca nu-ti sta bine….am depus o petitie de 2 ani de zile…nici acum nu am primit nici un raspuns din partea primariei….frumos…aveti angajati de valoare…si salarii pe masura!!!! cu alte cuvine….sunteti un om fara valoare care da in stanga si in dreapta din gura ….dar e bine ca aveti BODYGUARD!!! sa va apere de cine??? aaaaa stiu de lumea care nu are de lucru si de oamenii care vin in audiente pe care ii lasati sa astepte si mintiti in continuare ca asa ii sta bine unui PRIMAR!!!
  Domnule Mocanu….stiri mai adevarate nu aveti?? cu cat va plateste Domnul Primar sa scrieti astfel de articole?????

Adaugă comentariu