Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Acesta este bilanţul unui weekend de acţiuni ale poliţiştilor rutieri pe drumurile din judeţ.

În cele trei zile de la sfârşitul săptămânii, oamenii legii au aplicat 319 sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor cumulând 84.225 de lei, cele mai multe dintre ele (155) pentru viteză. Dar asta nu e tot! 24 de şoferi au rămas fără permisul de conducere pentru că au depăşit neregulamentar sau pentru că s-au urcat la volan deşi consumaseră alcool. De asemenea, au mai fost ridicate trei certificate de înmatriculare. Oamenii legii au dat ca exemplu cazul unui conducător auto de 44 de ani din Păltiniş, tras pe dreapta într-o noapte, când conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din Caransebeş. Rezultatul alcooltestului a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, recurgându-se la recoltarea de probe biologice.

1 Comment

  1. Felicitari, de atat sunteti in stare (sa stati la panda ca si vanatorii in tufis).
    Bravo Politiei Rutiere Romane pentru aceste reusite.
    De dezapezirea drumurilor nu ii intereseaza, de astuparea gropilor nu ii intereseaza, de parcatul ilegal al masinilor nu ii intereseaza, de fluidizarea traficului nu ii intereseaza, NU ca la acestea nu pica nimic (corectii de ei).
    Trec pe drum cu masina politiei cu telefoanele la ureche si saluta toti bisnitarii si vanzatorii de tigari de zici ca sunt fosti colegi de gradinita.

    BRAVO pentru aceste reusite.

Adaugă comentariu