Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Mai mulţi cărăşeni au fost nevoiţi să stea la coadă timp de ore bune, din cauza personalului redus.

Problema resursei umane a fost arătată, în repetate rânduri, şi de către directorul Casei Judeţene de Pensii, autorităţilor judeţene. În plus, situaţia s-a agravat şi din pricina perioadei în care sunt angajați care se află în concediu de odihnă. Conducerea instituţiei a încercat să reglementeze situația, relocând oameni din alte compartimente, care să preia solicitările. Oamenii care au stat la rând la ghișeu consideră că au fost umiliți de un sistem la care au contribuit o viață întreagă, deoarece, din trei ghișee deschise, doar unul prelua luni dosarele și adeverințele cetățenilor. Bătrânii susțin că nu este normal ca un singur funcționar să preia documentele a sute de oameni într-o singură zi.

„Sunt din Berzasca și am stat la rând de la șapte dimineața timp de peste trei ore. A fost aici şi un băiat, bolnav de cancer, iar eu i-am ținut rândul, ca să nu stea în picioare să aștepte. Când o să se rezolve și la noi problema statului la cozi? O să murim noi, și tot nu va rezolva nimeni problema. Am venit să depun o adeverință. După trei ore de stat la coadă mi s-a spus că nu e bună. Ne trimit de la un ghișeu la altul, fără să le pese!”, au afirmat câţiva dintre bătrânii care au stat la coadă şi s-au adresat redacţiei.

1 Comment

 1. Tratamentul inacceptabil pe care l aplica ,, Gașca ,, condusă de Brăila este o practica curenta. Cred ca suntem singura Casa județeana de pensii care se lupta cu înverșunare împotriva celor care alimentează prin cotizații fondul de pensii.
  Nu înțeleg de ce pensionarii nu fac plângere penală împotriva lui !
  Brăila, exponentul ultras s a văzut printr o decizie judecătorească in capul bucatelor !
  Pensionari…
  45 de casa de pensii X 2 directori X 12 luni/an= 130000 euro
  45 de casa de pensii X 4 lucrători la contabilitate x12=100000euro
  45 case x2 juristix12 luni= 120000 euro

  De restul nu ne interesez in total 350000 euro deci noi plătim niște oameni care sa se opună noua , sa ne poarte pe drum sa ne umilească…..?…..?..ei sunt plătiți sa ne servească…!
  Orice partid vine la putere trebuie sa l schimbe pe acest derbedeu…

  De

Adaugă comentariu