Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA- Târgul general de joburi, programat pentru 27 aprilie, a reuşit să adune 102 de locuri de muncă vacante.Porţile Casei de Cultură a Sindicatelor reşiţene se vor deschide vineri, 27 aprilie, de la ora 9.00, pentru cel mai mare eveniment ocupaţional al anului: Bursa generală a locurilor de muncă. Instituţia organizatoare, AJOFM Caraş-Severin, a contactat 85 de firme, 20 dintre acestea confirmând participarea la târg, oferta lor totalizând un număr de 102 locuri de muncă, dintre care patru sunt pentru persoanele cu studii superioare.

Posturile vacante disponibile la bursă sunt de confecţioner îmbrăcăminte, ospătar, bucătar, lăcătuş mecanic, sudor, vânzător, asistent relaţii publice şi comunicare, strungar şi gestionar depozit. Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile joburi de consilier juridic, secretar de redacţie, referent marketing şi inginer topograf.

Participarea la bursă este gratuită, firmele interesate putând să-şi transmită ofertele la AJOFM (tel. 0255/212380). Trebuie precizat că participarea agenţilor economici nu este condiţionată în niciun fel de anunţarea prealabilă sau de transmiterea ofertelor către AJOFM.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu