Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – AquaCaraş anunţa încă de vineri că ar putea fi reluată, luni, circulaţia pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, iar minunea s-a produs, potrivit Poliţiei judeţului, duminică. Oamenii legii avertizau conducătorii auto să fie atenţi la indicatoarele de circulaţie rutieră. De duminică până luni, însă, a fost timp suficient ca parcările să fie din nou o problemă, iar unele maşini să staţioneze de-a latul în vreo intersecţie.

Chiar şi cu artera nou deschisă, ambuteiaje au apărut din cauza unor noi indicatoare, utilaje şi muncitori care au mutat pe A.I. Cuza operaţiunea de realizare a marcajelor rutiere.

„S-a reluat circulația rutieră pe Bulevardul A.I. Cuza, pe porțiunea cuprinsă între clădirea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Blocul 800. Toate indicatoarele rutiere temporare, care au fost instalate pe timpul lucrărilor, au fost înlăturate. Totodată în zona Moroasa, pe străzile Sportului și Petru Maior, până la Piața Traian Vuia, se circulă pe ambele sensuri“, subliniază Poliţia judeţului.

A.M.

3 Comments

  1. Ce bine ca a fost distrus acum si bulveardul A.I.Cuza ! Domnule primar,asta e o carpeala ordinara NU readucere a carosabilului la starea initiala ! Si tot noi platitorii de impozite trebuie sa ne rupem masinile si sa fim opriti de R.A.R si de Politia Rutiera pentru verificarea starii tehnice in trafic… E momentul sa reactionezi si sa amendezii Aquacarasul pentru asfaltarea de mantuiala facuta.Sau dormi in continuare ?

  2. 0pinia Publică Reply

    La Cluj primarul nu a făcut recepția drumurilor pînă cînd canalele nu au fost aliniate la acelasi nivel,la noi fiecare capac de canal e altfel:capcane ptr.soferi

Adaugă comentariu