Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – AquaCaraş anunţa încă de vineri că ar putea fi reluată, luni, circulaţia pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, iar minunea s-a produs, potrivit Poliţiei judeţului, duminică. Oamenii legii avertizau conducătorii auto să fie atenţi la indicatoarele de circulaţie rutieră. De duminică până luni, însă, a fost timp suficient ca parcările să fie din nou o problemă, iar unele maşini să staţioneze de-a latul în vreo intersecţie.

Chiar şi cu artera nou deschisă, ambuteiaje au apărut din cauza unor noi indicatoare, utilaje şi muncitori care au mutat pe A.I. Cuza operaţiunea de realizare a marcajelor rutiere.

„S-a reluat circulația rutieră pe Bulevardul A.I. Cuza, pe porțiunea cuprinsă între clădirea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Blocul 800. Toate indicatoarele rutiere temporare, care au fost instalate pe timpul lucrărilor, au fost înlăturate. Totodată în zona Moroasa, pe străzile Sportului și Petru Maior, până la Piața Traian Vuia, se circulă pe ambele sensuri“, subliniază Poliţia judeţului.

A.M.