Caraş-Severin, Romania

FÂRLIUG – Un tânăr de 28 de ani din Fârliug este cercetat pentru braconaj cinegetic şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce a fost prins în trafic având în autoturism patru cartuşe pentru arme de vânătoare.

Tânărul a fost tras pe dreapta în comuna Fârliug, de către poliţiştii rutieri şi cei specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase. Iar cele patru cartușe de vânătoare, calibru 16 mm, fără ca tânărul să fie autorizat pentru deținerea, portul și folosirea de arme letale.

„Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul ar fi participat la data de 28 ianuarie la vânătoare, ocazie cu care ar fi vânat 7 porci mistreți“, ne informează Poliţia judeţului. Pe numele său, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Totodată, cele patru cartușe au fost indisponibilizate în vederea confiscării, iar oamenii legii caută să stabilească întregul palmares infracţional al tânărului din Fârliug.