Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Așa cum Jurnal CS și Caon.ro au anunțat de săptămâna trecută, Bojan Butulija a revenit la Reșița, de această dată din postura de antrenor principal. Sezonul 2009-2010 a fost ultimul în care Butulija a evoluat în tricoul Reșiței.

„M-am întors la Reșița cu cele mai frumoase gânduri. Este o onoare pentru mine să fiu din nou la Reșița, mai ales în funcția de antrenor principal. Am plecat de aici acum aproximativ 10 ani, iar ultima mea amintire legată de Reșița este trofeul Cupei României pe care am reușit să-l câștig cu echipa. M-am simțit aici tot timpul ca acasă. Sper că vom reuși să facem o treabă bună și trebuie să supraviețuim în Liga Națională. Vom încerca să nu retrogradăm în acest sezon și ne dorim să creăm o echipă competitivă pentru următoarea ediție de campionat. Băieții s-au prezentat foarte bine la ultimul meci și cred că au dovedit că au calitate. Le cer suporterilor Reșiței să aibă răbdare, să încurajeze echipa, pentru că noi vom da pe teren tot ceea ce avem mai bun”, a declarat Bojan Butulija, noul antrenor al CSM Reșița.

De asemenea, tehnicianul sârb se va putea baza pe serviciile a doi jucători care n-au putut evolua încă pentru rosso-neri. Georgianul Shota Tevzadze și sârbul Dușan Trifkovic și-au obținut dreptul de ședere temporară pe teritoriul României, până în data de 30 iunie 2020.

Pentru CSM Reșița urmează meciul din Cupa României cu CS Minaur Baia Mare, programat în data de 3 noiembrie, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă din Reșița. Handbaliștii rosso-neri vor întâlni apoi în Liga Națională formația CSM Vaslui duminică, 10 noiembrie, în deplasare.

Ștefan Moraru

Enable referrer and click cookie to search for pro webber