Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Liderul grupului social-democrat din Consiliul Local Caransebeș a votat altfel decât colegii de partid la un proiect privind declasificarea unui drum din municipiu.

Mai precis, a porțiunii care începe în cartierul Balta Sărată și se încheie la intersecția DN6 cu DN58, ce trebuia trecută, la cererea DRDP Timișoara, din domeniul public al statului în domeniul public al Caransebeșului și în administrarea Consiliului Local, precum și declasificată din drum național în străzi ale municipiului. Altfel spus, o formalitate pentru a nu mai exista, potrivit celor de la DRDP, două porțiuni bornate ca DN6, adică actuala centură de ocolire și vechea variantă de drum, care trecea prin interiorul Caransebeșului.

La acest punct de pe ordinea de zi, Bogdea a ieșit din linia colegilor de partid, explicând motivele pentru care va vota altfel decât aceștia. „Nu știu ce au vorbit colegii pentru că nu am fost la sedința la care ne întâlnim de obicei, dar eu aici voi vota cu conștiința, voi vota împotrivă și vă spun de ce. Pentru că mi se pare că seamănă puțin cu ce era în Teiuș, acel drum. Mai votez împotrivă pentru că consider că taxele percepute, dacă abia acum trecem drumul, nu sunt ok. Asta e părerea mea și nefiind la ședință cu colegii, pot să spun că colegii poa’ să voteze că abia acum proiectul e ok, dar eu sunt împotrivă”, a precizat consilierul PSD, spre suprinderea colegilor de partid. De altfel, aceștia au votat proiectul de hotărâre laolaltă cu ceilalți consilieri liberali, singurul vot contra fiind cel al lui Bogdea.

„Nu știu cât de pertinentă a fost intervenția dlui Bogdea pe acest subiect. Acest tronson de drum era dat în administrarea municipiului Caransebeș din 2011, prin hotărâre de guvern, ori pe un sector de drum dat în administrare, adică noi ne îngrijeam de întreținerea lui, evident că se puteau aplica și taxe”, a precizat la finalul ședinței și primarul Felix Borcean.

4 Comments

  1. Vorbiti cumva de acel tronson pe care domnul consilier a mers pe contrasens, desi sensurile erau separate cu zona verde?

  2. OPERAT DE TUPEU Reply

    TUPEU MAXIM PE BAIATUL ASTA ! DACA AR AVEA MACAR UN STROP DE CONSTIINTA S-AR CERE SINGUR UNDE A MAI FOST, INTR-UN LOC CU MULT ALB SI MULTA LINISTE PENTRU CE A FACUT .

  3. Mai este director de liceu? vad ca consilier inca mai este!!! Pacat … ca oameni ca astia au ajuns in conducerea societatii … Oricum la Primaria Caransebesului PSD-ul va arunca pe Silviu Hurduzeu de la Bucosnita.

  4. Tipul asta e Gica contra de dragul de a demonstra ca e „altfel” decit ceilalti. Nu-ti trebuie studii de specialitate sa-ti dai seama ca are „probleme „.

Adaugă comentariu