Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Fundașul stânga Bogdan Vătăjelu s-a transferat în această săptămână de la Metalul Reșița la CS Universitatea Craiova, suma de transfer fiind de 150.000 de euro plus TVA.

Deși se vorbea de echipe de prima ligă și chiar de unele oferte din străinătate, până la urmă fostul căpitan al rosso-nerilor a ajuns la liderul Seriei a II-a a Ligii a II-a, CS Universitatea Craiova. Jucătorul, care va împlini 21 de ani în luna aprilie, spune că se desparte cu greu de Reșița, unde a venit în vara anului trecut liber de contract, dar cu o promisiune din partea patronului Cătălin Rufă că, în cazul unei oferte avantajoase va putea să plece, și pentru a fi mai aproape de casă, el fiind născut la Râmnicu Vâlcea

„Eu am venit aici cu inima deschisă, am făcut tot ce mi-a stat în putință ca să ducem Reșița în primele șase locuri, acesta fiind și obiectivul. Am găsit cea mai călduroasă galerie și foarte mulți oameni care au fost lângă echipă și țin să le mulțumesc tuturor pentru acest lucru. Mie nu-mi este ușor că plec de la Reșița, dar cariera mea trebuie să meargă înainte. La vârsta mea, aproape 21 de ani, partea financiară este și ea importantă, dar mai mult îmi doresc să joc, să ajung în prima ligă, să ajung la Naționala de tineret, să ajung la Naționala de seniori, pentru că de asta m-am apucat de fotbal, de-asta mi-am sacrificat copilăria și am muncit atât de mult. Și vreau să fiu respectat. Acum voi juca la Craiova și vreau să-mi fac treaba acolo. Echipa nu stă într-un singur jucător. Cu banii care vin în urma transferului meu, cu jucătorii care vor fi aduși și cu banii de la Primărie, cred că Metalul Reșița este o contracandidată serioasă la promovarea în Liga I”, a spus Bogdan Vătăjelu.

Adaugă comentariu