Caraş-Severin, Romania

OŢELU ROŞU – În după-amiaza de duminică, 21 iulie a.c., poliţiştii din oraşul de pe Valea Bistrei au fost sesizaţi despre un grav accident. Un angajat al Institutului Biologic Cluj-Napoca, membru al unei echipe de biologi, a căzut de pe un perete stâncos din zona Lacul Bistrei pe muntele Ţarcu.

Verificărilor efectuate au stabilit că echipa de biologi era compusă din trei membri şi, în timpul escaladării unui perete aproape vertical, cu trepte, fără echipament special, Alexandru T., în vârstă de 22 de ani, a căzut de la aproximativ zece metri. Tânărul a suferit leziuni grave, la faţa locului a intervenit o echipă din cadrul Serviciului Salvamont Caraş-Severin şi un echipaj al SMURD Craiova, cu un elicopter ce a transportat victima la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara.

Alexandru T. a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral grav, fiind în comă de gradul IV. Se continuă cercetările în cadrul unui dosar pentru săvârşirea unei infracţiuni legate de securitate şi sănătate în muncă.

1 Comment

Adaugă comentariu