Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Bilanțul intervențiilor și misiunilor ISU Caraş-Severin în prima zi a codului portocaliu în judeţ arată că pompierii au intervenit la degajarea a 13 copaci căzuţi pe carosabil. De asemenea, s-au înregistrat şase intervenţii pentru degajarea unor copaci prăbușiţi peste autoturisme în Reşiţa, trei intervenții pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în cazul a trei stâlpi de curent, care s-au prăbușit, unul dintre ei avariind un autoturism, în Reşiţa.

S-au desfăşurat o serie de misiuni de patrulare efectuate de către subunitățile de interventie pentru identificarea eventualelor persoane fără adăpost, în pericol să ajungă în stare de hipotermie din cauza condițiilor meteorologice periculoase şi misiuni de verificare a modului în care se asigură permanenţa la nivelul primăriilor din județ, desfășurate de către personalul din cadrul Inspecției de Prevenire.

Conform ENEL SA, la nivelul judeţului Caraş-Severin sunt probleme privind alimentarea cu energie electrică la un număr de 34 localități după cum urmează: Berzovia, Bocșa, Bolvașnița, Bozovici, Brebu, Buchin, Caransebeș, Carașova, Ciudanovița, Doclin, Dognecea, Ezeriș, Fîrliug, Forotic, Glimboca, Goruia, Lupac, Obreja, Ocna de Fier, Oravița, Oțelu Roșu, Păltiniș, Ramna, Rusca Montană, Sacu, Șopotu Nou, Târnova, Ticvaniu Mare, Turnu Ruieni, Stațiunea Semenic, Vărădia, Vermeș, Zăvoi și Zorlențu Mare.

De asemenea, un tren cu 200 de călători a fost blocat în zona Topleţ, pentru repunerea acestuia în mişcare intervenind echipele CFR.

Adaugă comentariu