Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Metalul Reşiţa, fără înfrângere în jocurile de verificare din această iarnă.

Aflată în continuare în pregătire pe plan local la stadionul „Mircea Chivu“ din Valea Domanului, echipa de fotbal de ligă secundă Metalul Reşiţa a disputat săptămâna trecută nu mai puţin de patru meciuri amicale. Elevii lui Daniel Opriţa, Cristian Apostol şi Vali Boşca au ieşit cu un bilanţ pozitiv din aceste patru înâlniri, dintre care una a avut loc în deplasare, chiar la începutul săptămânii.

Metalul a încheiat la egalitate, 1-1, meciul amical de la Şiria cu UTA Bătrâna Doamnă, golul reşiţenilor fiind marcat de Vasile Buhăescu. Revenită la Reşiţa, echipa a susţinut trei meciuri în trei zile pe terenul sintetic din Valea Domanului, cu adversari din judeţul Timiş, două formaţii de liga a treia şi una de liga a patra. Metalul Reşiţa s-a impus în toate cele trei partide: 2-0 cu Millenium Giarmata (goluri marcate de Enescu şi Szabo), 4-3 cu Voinţa Maşloc (două goluri Buhăescu şi câte unul marcat de O. Vasile şi Szabo) şi 2-0 cu Mamma Mia Becicherecu Mic („dublă“ Vasile Buhăescu). La aceste rezultate adaugăm şi succesele anterioare cu FK Vârşeţ, Vulturii Lugoj şi Millenium Giarmata.

A fost o perioadă de acumulări, am făcut antrenamente fizice, am avut şi câteva jocuri, spune antrenorul Daniel Opriţa. Trei meciuri în trei zile a fost destul de greu. Am luat aceste meciuri pentru că am vrut să le ofer posibilitatea tuturor jucătorilor să intre în teren, să aibă cât mai multe minute jucate. Din păcate, avem şi accidentaţi şi i-am forţat pe unii mai mult. De aceea am apelat şi la juniori, pentru a nu-i forţa prea mult pe cei de la echipa mare, pentru că s-a acumulat oboseala şi nu am vrut să risc alte accidentări. Mai trebuie puse la punct relaţiile de joc, pentru că sunt jucători noi şi în aceste două săptămână rămase până la reluarea campionatului sper să le punem la punct. Mi-aş fi dorit adversari mai tari, dar atât s-a putut. Bine că i-am găsit şi pe aceştia.“

Pe 21 februarie, Metalul Reşiţa va susţine ultimul amical dinaintea reluării campionatului, în Valea Domanului, cu Vulturii Lugoj.

 

Adaugă comentariu