Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA –  Preşedintele Clubului Proleter Zrenjanin, fostul internaţional bosniac Amir Teljigovic, la nivel de seniori, şi fost internaţional al selecţionatelor fostei Iugoslaviei, de juniori şi tineret, însoţit de colaboratorii săi Florin Suboni şi Pavel Bălan, a efectuat, la finele săptămânii trecute, o vizită fulger, la Reşiţa.

Practic, delegaţia clubului din Serbia s-a aflat la Reşiţa doar 12 ore, în contextul unui proiect promovat în vestul României, prilej cu care a dorit să se familiarizeze cu pulsul fotbalului de la CSM Şcolar Reşiţa. Aceasta, în dorinţa unei colaborări imediate, dar şi pe termen lung, aşa cum am reţinut din discuţiile purtate cu Amir Teljigovic. Un fost fotbalist cu o apreciată carte de vizită, care a evoluat, timp de doi ani de zile şi în Coreea de Sud, la Busan Daewoo Royals şi s-a retras din activitate la vârsta de 39 de ani.

„Deşi timpul a fost foarte scurt, mi-am dat seama că la Reşiţa sunt oameni foarte primitori, deschişi la colaborare, ne-a precizat Amir Teljigovic. Aşa cum mi s-a şi spus, întrucât colegii mei, cu care am venit, au deja relaţii de prietenie cu oameni de sport de aici. Acum a fost un prim pas. Ne-am întâlnit cu profesorii Cristian Bobar şi Andrade Bichescu, din conducerea clubului, şi cu antrenorul Petru Panescu. Următorul pas va fi vizita echipei de juniori a antrenorului Petru Panescu, la un turneu internaţional pe care îl vom organiza la Zrenjanin, în perioada 28 august – 2 septembrie a.c. Trebuie să mai spun că aveţi o bază sportivă impecabilă, într-un peisaj deosebit. Şi, dacă faceţi şi terenul sintetic veţi concura cu multe compexe sportive din Europa“.

Adaugă comentariu