Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Clubul Sportiv Ary-A Unifight Reşiţa a fost înfiinţat în urmă cu un an de zile, iniţiativa aparţinându-i antrenorului Daniel Lohan, un iubitor al artelor marţiale, pasiune pe care şi-a dorit să o transmită şi celor care îşi doresc să practice această activitatea sportivă complexă.

Iar interesul multora dintre copiii, tinerii şi chiar adulţilor din Reşiţa l-a determinat să se implice tot mai mult. Pentru că, în prezent, coordonează circa 14 copii, între 9 şi 14 ani, şi peste 20 de alţi practicanţi.

„Am înfiinţat clubul în 2012, şi predau arte marţiale şi în special kick-boxing şi MMA, luptă la sol, ne-a precizat Daniel Lohon. La început a fost mai greu, ca orice debut în sport. Dar, încet-încet, am reuşit să atrag tot mai mulţi iubitori de arte marţiale. Ne pregătim la sala de la Stadionul «Mircea Chivu» din Valea Domanului, diferenţiat, pe categorii de vârstă şi de nivel competiţional, marţi şi joi, respectiv luni, miercuri şi vineri, între orele 19.00-21.00″.

Să mai spunem că la ultimele două competiţii la care au participat, componenţii C.S. Ary-A Unifight Reşiţa au înregistrat rezultate foarte bune, cu nouă prezenţe pe podium la „Cupa Tamasy”, de la Timişoara, şi patru medalii de aur la Cupa României, de la Băile Herculane.

Marius Moraru