Caraş-Severin, Romania

ANINA – Operatorul judeţean de apă şi canalizare anunţă două întreruperi de apă care vor afecta oraşul Anina. Prima dintre ele a fost programată pentru ziua de joi, 29 august, şi va opera între orele 10.00 şi 14.00.

Cu această ocazie va fi executat un nou racord pentru reţeaua de apă, fapt pentru care vor fi afectate străzile Uzinei, Teilor, Oltului, Alecsandri, Colonia Roşie şi Eminescu. De asemenea, în acelaşi interval orar se va face o revizie la un cămin de vane, fiind afectate străzile Policlinicii şi Spitalului.

Cea de-a doua întrerupere de apă va opera în data de 30 august, între orele 8.00 şi 14.00, când vor fi efectuate lucrări de revizie la un alt cămin de vane, sistarea urmând să afecteze doar strada Mihail Sadoveanu.

„Lucrările vor fi executate în intervalul orar specificat de către personalul AquaCaraş – Exploatarea Anina„, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Este posibil ca la repornirea serviciului, apa să fie tulbure, motiv pentru care nu este recomandată folosirea acesteia decât în scopuri menajere, până la limpezirea completă. În cazul în care apar diferite probleme, oamenii pot lua, telefonic, legătura cu personalul AquaCaraş, Exploatarea Anina, la numărul 0255/240093.

Adaugă comentariu