Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin a stabilit calendarul competițional pentru partea a doua a actualului sezon. Următorul tur al Cupei României se va disputa în weekendul 2-3 martie, iar întrecerile din Liga a IV-a vor fi reluate o săptămână mai târziu.

„Programul Cupei României este următorul: turul III se va disputa pe data 2-3 martie, turul IV se va juca pe 10 aprilie, semifinalele pe 15 mai, iar finala va fi pe 5 iunie. Invităm echipele interesate, care doresc să organizeze finala Cupei României, faza județeană, să informeze în scris comisia de competiții, formulând în mod clar condițiile aferente care pot fi puse la dispoziție și facilitățile pe care le creează. Doar în acest fel se poate alege varianta cea mai fiabilă pentru echipele care se vor califica în finala acestei competiții. Mai trebuie adăugat faptul că în turul 3, țintarul a fost făcut în funcție de zonele geografice, fiind postat pe site-ul Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin. Vor fi 8 partide în care vor intra echipele din Liga a IV-a, mai puțin Oțelu Roșu, echipă care a avut un tur preliminar cu formația din Glimboca și a fost eliminată”, a declarat Florin Știube, secretar al Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

Pe data de 10 martie se va relua campionatul Ligii a IV-a și a V-a (zona Reșița). Zona Caransebeș va începe cu o săptămână mai târziu. În data de 17 martie va începe și campionatul juniorilor U11, U13, U15 și U19. Cupa „Satelor” va avea loc între 1-15 martie.