Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După meciul de campionat cu Pandurii Târgu Jiu, antrenorul Aihan Omer şi-a felicitat jucătorii pe care îi pregăteşte la CS Caraş-Severin.

Cu toate că rezultatul final a fost favorabil echipei gorjene, antrenorul cărăşenilor a ţinut încă o dată să aprecieze sacrificiul făcut de elevii săi: „Am felicitat jucătorii în vestiar, jos pălăria pentru ei cum s-au bătut, vreau să începem o nouă perioadă şi asta este un exemplu, se conturează o nouă echipă, dar în special se conturează o nouă mentalitate, ceea ce ne-am dorit şi de foarte mult timp dar nu am reuşit în totalitate decât în anumiţi ani ai carierei mele să contruiesc o echipă de învingători. Băieţii sunt cu sufletul pentru echipă, pentru judeţ. Eu sunt optimist, cred că toţi cei care conduc oraşul, judeţul, sponsorii, vor simţi această construcţie a echipei şi vor simţi că este nevoie de ajutor şi el va veni în momentul oportun. Sunt jucători tineri care nu vor să plece, vor să rămână, şi trebuie ajutaţi şi sprijiniţi să aibă condiţii de pregătire. Sunt optimist şi eu sunt unul dintre cei care stau pe baricade până în ultima secundă”.

De partea cealaltă, antrenorul echipei din Tg. Jiu, Liviu Andrieş, a spus că îl bucură doar rezultatul final, nu şi jocul elevilor săi, care a lăsat de dorit. „Trebuie să ne fie ruşine pentru că astăzi (vineri, 13 decembrie – n.r.) nişte copii ne-au pus mari probleme şi trebuie să stăm cu capul plecat, până la urmă trebuie să ne bucurăm de cele trei puncte şi alte comentarii nu mai am de făcut. Bravo, Reşiţa!”, a spus Andrieş.

Carmen Dobre