Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Grupa 2001 a grupării din Valea Domanului a participat la un turneu amical în Serbia.Echipa de copii a AFCM Reşiţa, pregătită de antrenorul Petru Panescu, a participat, recent, la un turneu amical la Zrenjanin, în Serbia, alături de alte patru formaţii.

Iată rezultatele înregistrate de micii fotbalişti reşiţeni, în ordinea susţinerii meciurilor: 1-3, cu Proleter Zrenjanin (a înscris Vlad Chera); 1-1, cu Vârşeţ (marcator Alin Jorz); 2-0, cu Radnicki (Chera şi Ilie Lucian); 3-0, cu Banatul de Vest (Chera şi Răzvan Miloş, două reuşite).

Clasamentul final: 1. Proleter, 12 puncte; 2. AFCM Reşiţa, 7 puncte; 3. Radnicki, 6 puncte; 4. Banatul de Vest, 4 puncte; 5. Vârşeţ, 2 puncte.

„A fost un turneu de prietenie, cu reciprocitate, derulat într-o atmosferă deosebit de plăcută, ne-a declarat antrenorul Petru Panescu. S-a jucat pe un teren de dimensiuni mai mici, cu opt jucători de câmp şi un portar, într-o repriză de 25 de minute. Copiii s-au comportat foarte bine. Referitor la reciprocitate, le-am spus oficialilor de la Proleter că vom încerca să organizăm un turneu, cu prilejul inaugurării suprafeţei sintetice, ce va fi amplasată pe terenul de zgură, iar dânşii vor fi primii care vor fi invitaţi“.

AFCM Reşiţa: Andrei Berceanu, Lucian Ilie, Alin Jorz, Denis Muntean, Leontin Dragotă, Andrei Burciu, Răzvan Miloş, Bogdan Pop, Angelo Pruteanu, Mario Albu şi Vlad Chera.

Adaugă comentariu